Megrendelésre otthon sütött tortáid árát mi szerint számolod ki? (tudásbázis)
anyagár
emberi erőforrás ktg-e (magyarul milyen órabért számolsz magadnak)
beszerzés ktg-e (benzin, idő)
egyéb ráfordítás ktg-e (áram, víz stb)
na, ezekez add össze, és meglesz.
Ez pont jó kérdés...én is épp ezen agyalok!:)
Belejöttem a sütögetésbe és már egy páran rendeltek.Az elején csak annyit kértem ami az alapanyag,de már családon kívül is rendelnek..na nekik nem tudom mennyit számoljak..csak az a gond h én nem csak egy méretet csinálok hanem formatortákat is.És fondant borítással.
ha nagyon drága lesz, akkor ne süssön, csak a családnak. ha nem éri meg, nincs értelme.
Sokszor rendeltünk mi is háztól tortát, egyrészt valamivel olcsóbb volt, másrészt sokkal finomabb volt, mint a cukrászdás. Csak sajnos, mivel a cukrász is idővel kezdett belőle mindent kispórolni, mert árat nem emelhetett, az alapanyagon és annak minőségén spórólt, így egy idő után úgy döntöttünk, hogy mi is tudunk itthon tortát sütni szülinapra, azóta én is úgy sütöm és nagyon finom:)
További ajánlott fórumok:
- Az Avon-os online rendelés összesítésnél mit jelent a megrendelt termék melletti piros x jelzés?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Egy tervező hányszor tervez meg egy házat általában, hogy találkozzanak az elképzelések a megrendelőjével? Leülnek rajzolgatni?
- Már ma megrendelek egy 50 szálas, vörös rózsacsokrot a...
- Segítség! Rossz bútort kaptam, a megrendelt helyett!
- Van már valakinek "Férficsábítás trükkjei" programja? Megrendeljem szerintetek?