Már ma megrendelek egy 50 szálas, vörös rózsacsokrot a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azt, hogy a vallomás kiírója melléfogott-e a figyelmességével, a jelek szerint nem fogjuk megtudni.
Van, aki ismeri a párját, van akinek hosszú évek alatt nem sikerül.
Én azért bízom abban, hogy a rózsa úgy ér célba, hogy aki kapja, örülni fog neki.
Nálam nyerő lenne minden szál virág. Azzal soha senki nem fogna mellé. 😍
Nem, nem nyilvánvaló, hogy tudja valaki, hogy mit szeret a másik! Mert sokan nem is ismerik a párjukat.
Nem tudjuk a FI valóban tudja e, hogy ez imponál e a párjának.
Tudod ez olyan , hogy megeszem a kenyérhéját, te edd a belsejét.Mert a finomabb falatokat oda adjuk annak, aki szeretünk.Kegyes hazugságnak is hívünk.
Mondjuk én valóban szeretem a ropogós héjat....
Szeretem a hasam. :D
Bizonyára sok Raffaellot lehetne venni ennyi pénzért.
De mindenkinek más okoz örömöt.
Nem én vagyok a vallomástevő, de ő nyilván tudja, hogy akinek küldi, szereti a rózsát.
Márpedig a kiíró szempontjából ez a fontos, hogy akinél célba ér, örüljön neki.
Az, hogy ki minek örülne rózsa helyett, egy dolog.
Nem azzal van a gond, ha valaki azt írja, hogy minek örülne inkább 50 szál rózsa helyett. Azzal, hogy ismeretlenül beleállunk valakibe. Nem rád gondolok.
Vegyél csak, ha neked és neki tetszik, miért ne?
Bármilyen alkalom, szép és nemes gesztus, gratula:)
Egyáltalán nem fakadtam ki.
Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a hozzászólásomnak. Nem kellene.
Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné. Attól, hogy neked sablonos, másnak bizonyára nem az.
A virág tartósságán vitatkozni pedig még értelmetlenebb.
Szerintem pont annyira "Sablonos" :) ajándék, mint egy parfüm, vagy egy férfinek az ital.
Az azért tiszta ugye, hogy az hogy vízben van, vagy vizes oázisban a tartósságát nem befolyásolja?
Én is túl vagyok az ötvenen, és tart valaki szerelmének, de ismer annyira szerencsére, hogy ne ezzel lapjen meg.
De azért nem értem a kifakadást, természetesen arra költi mindenki a pénzét, amire akarja, én mondjuk becsülöm annyira a pénzt, még ha nem is kajára kell, hogy nem szeretnék 50 ezerért virágot kapni, még ha elél akár 1 hétig is (ja, addig tuti nem...) :DDDDDDD
Nem kötözködni akarok, de most tényleg - mi az, hogy „Mondjuk ennyiért kreatívabb ajándékot is találhattál volna...”? Miért kellett volna neki kreatívabb ajándékot kitalálnia? Nem a te pénzedet költi.
Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem lehetünk biztosak abban, hogy éppen Valentin napi ajándék lesz. Miért ne lehetne mondjuk 50. szülinap, ami pont február 14.-én van?
Sokan azt vallják, hogy a szerelem örök. Mondjuk én pont nem ezt vallom, de az lényegtelen. De egy ötvenéves nőt miért ne tarthatná szerelmének a fórumnyitó.
Na, ez az esetleges egybeesés csak az én gondolatom. Ettől függetlenül FI arra költi a pénzét, amire szeretné.
Egyébként pedig - ha már ott tartunk, hogy szerinted 2 nap múlva úgyis kuka - egyáltalán nem biztos. Az is lehet, hogy vizes oázisban lesz a csokor egy kosárban.
Reméljük örül neki, én például nem díjazom a vágott virágot, ha mégis maximum pár szál, mert 2 nap múlva úgyis kuka, főleg a rózsa...
Mondjuk ennyiért kreatívabb ajándékot is találhattál volna...
Lehet akár 50. születésnapi figyelmesség is. Nem feltétlen Valentin napi meglepetés.
De ha jó szívvel adják, és fogadják, akkor oly mindegy. Lényeg, hogy célba érjen.
Reméljük szereti a vágott virágot..
Én a cserepesnek jobban örülök. A vágott virág, halott virág. Esküvőkön , temetéseken teljesen rendben van. Én nem szeretek halott virágot kapni, inkább kérek sütit, csokit, gumicukrot.., de a raffaelloval teljesen el lehet varázsolni. :P Ha nem szégyelleném egyedül egy egész dobozzal egy ültő helyemben végeznék!
További ajánlott fórumok:
- Az Avon-os online rendelés összesítésnél mit jelent a megrendelt termék melletti piros x jelzés?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Egy tervező hányszor tervez meg egy házat általában, hogy találkozzanak az elképzelések a megrendelőjével? Leülnek rajzolgatni?
- Segítség! Rossz bútort kaptam, a megrendelt helyett!
- Avon tanácsadónők: miért van az, hogy a megrendelt terméket nem számlázzák ki és nem kapjuk meg később sem?
- Névnapomra egyik férfi ismerősőmtől vörös rózsacsokrot kaptam. Minek a jelképe?