Megrendelem Kiszel Tünde 2024-es naptárát magamnak. Imádom őt! :) (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én az ünnepeket sosem szerettem.
És nem név szerint választottam a barátaimat.
A barátság az idő múltával csak úgy kialakul.
persze lehet ciki más szemében, hogy én nem hiszek benne, de ki hogy szocializálódott...
Az óvodában kitette a naptárait, megkérték ne tegye. De ő erőltette, odáig fajult, hogy átvitte másik óvodába a kislányt.
Kijött a játszótérre, megkérdezte a csúszdát, hogy kell használni? Nem elég látni, a többi gyerek hogyan használja?
A lakásáról nem írok és egyebekről, ha nincs itt, és nem tud ellentmondani, védekezni, nem lenne fair.
Az nem izgat, hogy a semmiből kovácsolt hasznot magának, ahogy Győzike famíliától is tikkelek, de elismertem a munkásságukat, hogy a hülyeségből is meg lehet élni, igény van rá. :/ Felmérték a lehetőségeket, és éltek vele. Jól tették.
Egy okkal több, hogy összehozza a családokat, barátokat, mulassunk, együnk-igyunk egy jót. Én szeretem az ünnepeket. 😊
Olyan izgatott vagyok egy-egy szülinapon. Rá tudok pörögni. 😃
Minden unnep mondvacsinalt. Abban mi a nagy kunszt, hogy valaki megszuletett? Minek daj-dajozni a termes miatt? Minek karacsonyozni, ha valaki nem hivo?
Ennel tobb van az unnepek mogott. Ha erdekel a nevnap eredete, tudod, ki a baratod.
Nem csinálok semmit, nem is teszem ki sehova. Megnézem, és ennyi. Poén.
Amúgy a naptárban túlretusálja a képeket, szóval azoknál a képeknél amúgy élőben még jobban is néz ki szerintem :)
A végtelen egyszerűségét :)
Passz. Én találkoztam már vele személyesen is, beszéltünk is pár szót. Nagyon kedves, udvarias volt, szívesen beszélt magáról, nem volt mesterkélt. Egy boltban dolgoztam akkoriban, totál nyitott volt az ötleteinkre, nem díváskodott, várt, amíg a másik vevővel végeztünk. Megdicsért minket a végén, megköszönte vagy ezerszer a segítséget. Szóval olyan volt, amilyennek az embereknek kéne lenni.
Többször volt, hogy csak elment a bolt előtt, mindig beintegetett, szóval tényleg olyan volt, hogy nem lehetett utálni. Megvetni meg pláne.
Abból él, amiből tud. Hogy ez sokaknak nem tetszik? Engem sem kedvel mindenki, és nem is tetszik sok embernek, ahogy élek. Valahogy túlélem :D Gondolom, ő is így van ezzel. :)
Nekem rokonszenves volt.
Én kedvelem. Amennyit látok belőle az nekem szimpi. Nem bántott senkit, cuki. :)
Az, hogy milyen előélete van, nem érdekel.
De ha ciki, akkor gondolom nem teszed ki, de akkor meg minek? Vagy csinálsz rá valamit?
Amúgy szerintem aki valóban szereti nem is tartja cikinek...
Nálunk nincs olyan, hogy névnap...
Az is csak olyan mesterkélt dolog, egy mondvacsinált ok a koccintásra.
mert mi abban az ünnep, hogy Jolán?
További ajánlott fórumok:
- Az Avon-os online rendelés összesítésnél mit jelent a megrendelt termék melletti piros x jelzés?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Egy tervező hányszor tervez meg egy házat általában, hogy találkozzanak az elképzelések a megrendelőjével? Leülnek rajzolgatni?
- Már ma megrendelek egy 50 szálas, vörös rózsacsokrot a...
- Segítség! Rossz bútort kaptam, a megrendelt helyett!
- Avon tanácsadónők: miért van az, hogy a megrendelt terméket nem számlázzák ki és nem kapjuk meg később sem?