Meghalt a babám 41.héten (beszélgetés)
Sziasztok!
Valamivel kicsit több mint 10év telt el, hogy ezt a fórumot elindítottam ezt a életem legnagyobb mélypontján.
Azért írok, hogy erőt adjak azoknak akik esetleg sajnos most élik meg gyermekük elvesztését.
Biztos van tovább ma már 9, 7, 5 éves gyerekeim édesítik és nehezítik meg mindennapjaimat.
Más ember lettem a munkamániás sikeres nő értékrendje gyökeresen megváltozott. A jelenben szeretek élni, megélni a pillanatot, a munkám még mindig szeretem, de a legfontosabb, hogy ott tudjak lenni a gyerekeimnek a minden napjába, a nyílt napon, hegedűn, a tanulásnál, a sírásuk és a nevetésüknél. Nyilván az agysejtjeim pusztulnak is szépen, mert nem egy ősanya típus vagyok, valahogy minden nehézség ellenére párommal még mindig együtt.
Zsombit akit 41hetes pocak lakóként vesztettem el még persze most sem feledem és fel-fel jön hogy oh vajon milyen lenne, de hiszem az utam végén találkozunk és akkor nagyon megölelem…
A legjobb gyógyító az ami a legértékesebb kincsünk az idő.
Niki
Együttéreztem Veled régen, örülök, hogy eljött ez a nap.
Legyetek nagyon boldogok! ☯️🥀
Megszületett Soma Péter 2018.10.17-én 38.hétre. 3250g és 56cm. Mindenki jól van.
NAGYCSALÁDOS LETTEM:)
Ezt most végig sírtam..Nagyon sajnálom,hogy ez megtörténhetett veled!Gratulálok a gyermekeidhez és azért az nagyon jó,hogy a kezdeti 2.5 év után már többszörös anyuka vagy!
Sok szerencsét a baba születéséhez,biztosan minden rendben lesz!!
Sziasztok! Nah köthetem fel a gatyit itt az utolsó 2,5 hèt ès megérkezik remèlhetőleg épségbe a 3. gyermekem. :)
Mindenki szorítson szeretnèk már túlleni rajta kezembe fogni és hallani hogy felsír:) Kell hogy sikerüljön..,
Kedves Nikus!
Teljesen átérzem, a fájdalmadat. Igazad van abban, hogy ezután már soha nem lesz ugyanaz az ember mint előtte.Én csak "15" hetesen vesztettem el a babámat, ráadásul még azzal is meg kell birkóznom, hogy Ö volt az egyetlen, nekem már nem lehet gyermekem.
Ezeket az érzéseket, és gondolatokat ki kell adni magunkból, hiszen ez a normális. Szerintem azzal van a baj, aki ezen átlép és szerinte az élet megy tovább.
Pedig az élet megy tovább, csak mi soha nem felejtjük el a gyermekünket, hiszen szeretjük őt, még ha csak pár hétig, vagy sok hétig volt velünk is. Ők akkor is a gyermekeink maradnak!!
Tudom az élet megy tovább van két csodám akinek én vagyok a minden, de én elveszett kisfiamat is akarom és idôrôl idôre ki kell adjam a fájdalmam hangosan és sok kônnyel még akkor is ha képtelenségek is megfordulnak a fejembe mert különben megôrülök. Én nem tudok csenben agyalni az egészen. De tudok bízni benne hogy egyszer talán meg tudom majd ölelni megszeretgetni és Ô megbocsát majd hogy nem tudtam rá vigyázni.
Mindannyian máshogy éljük meg de akárki akármit mond akit egyszer elért ez a csapás az mehet akár milyen dokihoz soha nem lesz ugyanaz az ember. (Egyébkênt voltam pszichológusnál nem gondolta azt hogy feltétlen kezelésre kéne járjak)
Nikus!
Szomorúan olvasom a bejelentkezesed :(
Gondoltál ra hogy segitseget kerj? pszichologus vagy gyaszterapia szerintem segithet. ha eddig sajat erőből nem tudtad feldolgozni a veszteseget, lehet, hogyegy szakerto segithet neked ezen az uton. remelem idovel megbekel a lelked ❤
Ez a napló mindig a tied.marad 💗 a tiétek Zsombival. Mentsd el.szerintem 💗
nehéz. Mindig az lesz szerintem :( de a mindennapok boldogsaga karpotol, biztosan Zsombi is boldog ettől 💗
Jaj erre nem valaszoltam sorry.
Albert lett a neve ❤
Gratulálok neked a kisfiadhoz ès a pocakban lèvő kislányodhoz, aki hamarosan megszületik :)
A gyászodat nem tudom átèrezni, de nagyon tisztellek azèrt h ilyen erős voltál ès volt bátorságod újabb gyermekáldás elè nèzni.
(Mi a második kislányunk nevèt kèt fájás között fixáltuk le a párommal. :D mondta a szülèsznő, hogy addig beszèljük meg, ameddig tudok beszèlni :D igaza volt, mert az utolso egy órában a fájások kozott aludtam, vagy elájultam, nem is tudom :D szóval van mèg idod :) )
Jó egèszsèget ès sok boldogságot kivanok nektek!😘😚😘
További ajánlott fórumok:
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Meghalt a babám
- 11-12.héten lehetséges, hogy a második babám apró mozgását érzem?
- A babám jövő héten lesz 2hónapos, most kezdi felfedezni a kezét, de mindig csak a bal kezét nézegeti.Ez nem gond?