A babám jövő héten lesz 2hónapos, most kezdi felfedezni a kezét, de mindig csak a bal kezét nézegeti.Ez nem gond? (tudásbázis)
Az enyém is azt nézegette CSAK, és bal kezes zseni lett belőle-Hála Istennek.:)
Reméljük A Tiéddel sem lem lesz semmi gond.
Szerintem nem kell megijedni. Nem úgy fejlődnek a babák, ahogy a "nagykönyvben" meg van írva.
Ha az orvos, védőnő rendben találja, akkor úgy is vn.
nekem a kisfiam, mikor már tartotta a fejecskéjét, indig csak jobbra nézett. Azt mondta a doktor néni, azért, mert tuti arról az oldalról jön a fény, amikor a kiságyban van. Így is volt.
Most 22 hós és minden OK!
Csak azért kérdezem,mert az egyik internetes oldalon ezt találtam: "Amennyiben 2 hónaposan nem emeli a kicsi a fejét, akkor vigyük el szakemberhez. Intő jel lehet még ,ha a gyermek fejét csak az egyik irányba fordítja és háton is ferdén oldalt tartja. Nem megengedett az sem, hogy egyik lábát vagy egyik kezét hanyagolja, nem úgy mozogatja, mint a másikat."
A mozgatással nincs gond,mert azzal is kalimpál rendesen,de a jobb kacsóját nem nézegeti,csak a balt!!!
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Segítség! A párom nézegeti a nőket
- Mit tegyek, ha a depresszió több jelét is vélem felfedezni magamon? Segitsetek!
- A volt párom minek nézegeti a napom Messengeren?
- Más nők képeit nézegeti a férjem, már nem szerte?
- Budapesti csajok! Bulizni, éttermeket, új helyeket felfedezni kinek van kedve? (Budapesten)