Más nők képeit nézegeti a férjem, már nem szerte? (beszélgetős fórum)
Miért kell titokban nézegetnie?
Én is nézegetek nők képeit, férfiakét is, sőt, szextörténeteket is olvasok.
De nem titokban..
És eszemben sincs feltenni a kérdést, hogy normális vagyok? Vagy már nem szeretek?
És még csak nem is horkol..
😂
A lényeg!
Igen, miért ne lehetne megnézni bárkit?
Én ha észre veszem, hogy megnéz a férjem egy nőt, akkor még én is elmondom a véleményemet. Jellemzően, én se tudok rosszat mondani a megbámult nőre...
Más világban élsz bizony. A nők is a nők fényképeit nézegetik, különben honnan tudnák olyan pontosan, hogy ki, kitől, hány lájkot gyűjtött be. :)))
Azt szokták mondani, hogy a nők nem a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem a többi nővel rivalizálnak.
Szia!
A sok időt tölt a wc-n részről nagymamám "beszólása" jutott eszembe.
"Mit lehet annyit guborogni a sz.ron?" :DD Ezt szerintem megkérdezheted a férjedtől.
Viccet félretéve, az itt feltett kérdéseidet vele kéne megbeszélned. Lehet, hogy nem lesz kellemes, de talán tisztábban látsz majd utána.
Egyetértek. Az én párom is biztos, nem gond, mert nem zavaróan csinálja. De ha már nagyon feltűnően csinálná és megkérdem miért, akkor ne azt válaszolja hogy velem nem mindig boldog.
(Bár én magunkból indulok ki, ugyanis nálunk minden vágyálom teljesítve. 😋)
Már miért ne kérdezhetnél rá?
Sok időt tölteni a wc-n pedig nem egészséges - küld el orvoshoz!:D
Én egy közösségi oldalon vagyok fent, mert egy bizonyos közösség annak idején megkért erre.
Viszont annyira lebutítottam, amennyire csak hogy ne lássam minden pózoló meg csücsörítő liba képét, és ne tolakodjon a képembe bárki aznap reggeli véleménye a világról, hogy a jó pasik képeit sem látom. Vannak? :D
Volt, hogy a férjemmel együtt fordultunk meg egy nő után, aztán mentünk tovább kézenfogva. Ez nem gond.
Kommunikációs problémára utal már az is, hogy itt kérdezel erről vadidegeneket, és nem a férjedtől kérdezed, mi a baj.
Lehet, hogy aggasztja valami, talán esetleg pont az, hogy nem érzi már elég fickósnak magát.
Erre pont nem az lenne a megoldás, hogy új bugyiban villogsz neki.
Hogy nem érzi magát mindig boldognak, az nekem eléggé nem természetes, erről is lehetne pár mondatot váltani, melyikőtök hogyan értelmezi ezt a mondatot.
Nem azt mondtam hogy egyből költöznék, de azt tudom hogy mennyire lennék kiábrándulva.
Tisztán látnám hogy a kapcsolatunk onnantól nem működhetne rendesen.
Ha az én párom nézegetne nőket és megkérdezném miért teszi, és erre ő azt felelné hogy nem mindig boldog velem....
Nekem egyértelmű lenne a folytatás.
Nagyon el foglak keseríteni. Nem csak a fb-n nézi a nők képeit, hanem az utcán is megnézi a hús-vér csinosabb nőket, főleg most, hogy egyre kevesebb ruha takarja őket.
De azon nagyon csodálkoznék, ha te nem tennéd ezt a jóképű, férfiakkal.
Szerintem is kérdezz rá, mi az, hogy nem kérdezhetsz rá? Dehogynem!
Az meg, hogy nem érzi mindig boldognak magát, te annak érzed?
Házasok vagytok, hány éve?
Viszi a telefont a vécére? És ott nézegeti a nőket? De te azt honnan tudod? És miért nem kérdezhetsz rá, hogy miért nem vagy elég jó neki?
Kérdezz rá csak nyugodtan.
Meg a hosszú időkre is a vécén.
Sziasztok! Miért lehet az, hogy párom idegen nőket nézeget titokban fb-n? Például ha nem tud aludni, (illetve nagyrészt ezért reggelente elég sokat szokott ülni a wc-n). Nem szeret már engem? Nem vagyok neki elég jó?
Erre nyilván nem kérdezhetek rá tőle, hogy miért. Csak annyit mond, nem érzi magát mindig boldognak a kapcsolatban, ami szerintem természetes.
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Segítség! A párom nézegeti a nőket
- A volt párom minek nézegeti a napom Messengeren?
- A barátom az exét nézegeti a Facebookon. Jelenthet ez valamit?
- Miért nézegeti valaki az expárjának az adatlapját, ha nem érdekli az illető?
- Miért nézegeti a fotóimat?