Megfázásos tünetei vannak a lányomnak...milyen gyógyteát adhatok a tünetek elmulasztására!? (tudásbázis)
Már lázas is és a Ferrumot adom neki de nem golyót hanem Schüssler sót.
Negyed óránként egyet 3 órán át.Majd óránként egyet.
remélem segít,ha nem akkor doki.
Aha,köszi ezt tudtam:)Aranyos vagy.
És mindenkinek köszönöm a hozzászólást.
Én nem vitázom senkivel, mert elfogadom mindenki véleményét és álláspontját. De : én a gyerekeimet születésük óta egy homeopatához hordom, aki egyébként csecsemő-és gyermek gyógyász, és nem is éppen mai gyerek. Én direkt választottam őt, bár feltette a kérdést első látogatáskor, hogy milyen módszerrel akarunk gyógyulni. Gondoltam nem vesztek semmit, ha kipróbáljuk a homeopátiát. Mind a 2 gyerekem asztmás, a kicsi allergiás ekcémától szenved. Rengeteget vagyunk betegek az alap betegség kapcsán (ami családi örökség)de meg tudnám számolni egy kezemen, hogy hányszor szedtünk antibiotikumot. Mi még tüdőgyulladásra is bogyót szedünk.
Tea : jó a csipkebogyó, hársfavirág, bodza, tea, ezeket szoktuk inni (lányom szereti, fiam nem issza meg) citrom facsart levével, mézzel, citrom, vagy narancs olajjal.
Ez az ami nem ugrott be!Csipkebogyó.
Nagyon köszi!!!
Én orrcseppet adtam, mézes-citromos mente teát.
Nem vagyok orvospárti.:)
Sziasztok!
Nem vagyok egy orvos párti anyuka.Tegnap óta folyik a 13 hónapos lányom orra.
Az lenne a kérdésem hogy neki milyen gyógyteát adhatok a tünetek elmulasztására!?
Köszi mindenkinek.
(Természetesen ha komolyodik elviszem dokihoz,mielőtt még vki ezt javasolná.)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Név leendő lányomnak
- Mit tennél, ha elmulasztottad volna az igaz szerelmet, de most visszakaphatnád?
- Tudtok valami jó módszert, ami azonnal elmulasztja ha fáj az epém?