Megéri kertészmérnöknek tanulnom? (beszélgetés)
Remélem felvesznek és sikerül, mert akarom.
Jah hát igen. Szeretnék céget is, de előbb diploma, aztán tapasztalat, meg pénz és jöhet a cég! :-)))
Hogy neked megéri-e? Erre választ csak adhatsz majd magadnak, miután kitanultad, dolgoztál benne.
Ha engem nagyon érdekelne, akkor én bizony kideríteném a saját tapasztalataim árán.
Ha sok év múlva arra a megállapításra jutsz, hogyneked nem érte meg, még mindig felfoghatod úgy is, hogy egy csomó dolgot tanultál, gazdagabb lettél sok-sok tapasztalattal! :)
Hajrá!
Megéri kertészmérnöknek tanulnom?
Most fogok diplomázni (még a "régi" rendszer szerint), de nem szeretnék ezekben a munkakörökben dolgozni. Egyéb csalódások, rossz tapasztalatok miatt.
Mivel kis korom óta imádok kertészkedni, kinn lenni a szabadban és a növényekkel és egyéb kerti munkákkal foglalkozni, így arra gondoltam, hogy jelentkeznék egy egyetemre kertészmérnök szakra. A dísznövénytermesztés és/vagy zöldségtermesztés érdekelne nagyon.
Ja és persze bioszból mindigis jó voltam! :D
A suli mellett megpróbálnék munkát találni valamilyen kertészettel foglalkozó cégnél.
Azért írok ide, mert szeretném kikérni a véleményeket. Esetleg ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, szeretném ha megosztaná velem!(iskola, munkahely stb.)
További ajánlott fórumok:
- Meg kell tanulnom újra nemet mondani..
- Teológiát kellett volna tanulnom. Lehettem volna főpapnő...
- Szerintetek megérné jogot tanulnom az érettségi után?
- Tudja valaki milyen szakon kell tanulnom ha nevelési tanácsadó akarok lenni?
- Mit érdemes tanulnom?
- Érdemes lenne konduktornak tanulnom, jól el lehet vele helyezkedni?