Megéreztem a tavasz szelét... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megéreztem a tavasz szelét...
Sziasztok!
A meregtelenitokura.hu oldalon található kúrát ismeri valaki ?
Nem tudom, hogy mennyire jók ezek, de idén elhatároztam, hogy méregtelenítek egyet.
Kérlek titeket akik szeretnétek fogyni,hogy előbb a háziorvossal beszéljetek a szándékotokról és kérjétek hogy esetleg küldjön el egy laborvizsgálatra,amivel megnézik a pajzsmirigyetek működését.
Ugyanis lehet hogy ez a fő probléma!!!
Amikor már megvan az eredmény és ennek fényében megbeszéltétek a teendőtöket,könnyebben és tudatosabban fogtok életmódot változtatni.
Ha nincs szervi megbetegedés, akkor lehet örülni:)
Tegnapelőtt tornáztam :-)))
A párom azt javasolta, hogy a gátra fussak föl és le 20-szor :-o
Szia Nóra!
Én jól érzem magam. Sikerült az estémet átalakítani. Sokat gondolkoztam magamon. Az a lényeg, hogy jó úton haladok! :-)
Szia! Jól vagy az a lényeg :-)
Én 17:30 után nem eszek. Most ez a fő szabály. Vacsiorára semmi szénhidrát és gyümölcs. A vacsora fehérje és zöldség! Ez az én új találmányom :-D Ezt tartom be.
Napközben lehet enni mindent, de uzsonna után szigorúan csak fehérje zöldekkel.
Sziasztok!
Jajj lányok, semmi időm hoxázni a héten :((( Pedig kéne, mert így nincs aki bíztasson és bizony néhány napja nem éppen sikerül szigorúnak lennem magamhoz. :( De remélem, nálatok mennek le továbbra is a centik, tekercseléstől, egyebektől. Hajrá lányok! :)
Néha azért csak kell. Szénhidrátot is enni kell. Ha nem eszek tésztát vagy sütit, akkor kenyeret eszek aznap. Legtöbbször azért megcsinálom pirítósnak.
Őrült nehéz ez a diéta!!! Kegyetlen!
Most hogy nem cigizek, még nehezebb. Addig simán ment.
Pattogatott kukoricával is lehet fogyózni. Alig van benne kalória.
Nem a sósat, hanem a vajasat kell venni :-)
Sziasztok!
Hekket ebédeltem almabefőttel és kenyérrel. Olyan fini volt. A strandolás jutott az eszembe, ott ettünk ilyet :-)
Szia! Nagyon büszke vagyok rád! Gondolom azóta jobban is alszol!?
Hát igen...azok a fránya nasik....nézni nekem is ahogy a sarjak tömik magukba....hmmm.:)
Köszönöm!:) Igazából nem érzem magam tehetségesnek ez csak úgy jön....mármint a festés!
A festésen legalább 7 évig gondolkoztam, hogy jaj de jó lenne, de én nem vagyok olyan jó rajzoló...stb. . Mikor egyszer egy ceruzát ragadtam és neki álltam megrajzolni Tarzant és kedvesét:)))) Majd kifestettem diszperzeit és színező segítségével! És onnan nem volt megállás. Már egyik helyiségünk sem érintetlen!:)
Sziasztok!
Este nem ettem már a vacsi után! Úgy örülök, hogy kibírom. Semmi nassi, semmi plusz rágcsika.
Ügyes vagy!
Én meg tegnap előtt bejártam az erdőt a párommal. Úgy elfáradtam már arra, mire kiértünk oda bicajjal, ott meg még mászkáltunk 3 órát, és hazatekerés! Jó kis fogyókúrás program!
Sziasztok!
Tegnap este sem ettem. Délután kajáltam és utána semmi! Úgy örülök. Ez hosszútávon tuti eredmény.
Reggeli, ebéd, uzsonna. De a 17 óra utáni evés hanyagolva.
Sziasztok!
Kint vagyunk a kertben. Nagyon jó az idő. Pihenünk :-)
Olyan szép vizesen a csigád! :-)
Hát ilyen szokást még én sem láttam. Ez a Berci nem semmi egy cicus :-)))
Szia! A csigáid jól vannak?
A cicád nem semmi, hogy hasalva alszik :-D
A bicikli mellett döntöttem!
Mi a gát mellett vagyunk közvetlen. Csak feltolom a biciklit rá és bármeddig eltudunk menni szép és egészséges környezetben. Szerintem jó lesz! :-)))
A lányom kölcsönadja az ő biciklijét, a párom meg venni akar. Most hétvégén már ki is próbálom :-)
Jó reggelt Mindenkinek! :)
Mi is tervezzük, hogy elhozzuk a bringát anyuméktól (szegény nem látott utakat, mióta elköltöztem, pedig az nem mostanában volt), a páromnak pedig kölcsönkérünk egyet és hajrá! :)
Egyébként másféle mozgáshoz sem lenne kedved?
További ajánlott fórumok:
- 2011 tavaszra tervezett babaprojekt
- Mikor az első trimeszterbe jártatok, megéreztétek valamiből hogy fiú lesz e vagy lány? Ha igen milyen jelek voltak rá?
- Mit csináltatok épp, amikor megéreztétek a baba első igazi mozdulását?
- Sok sikertelen hónap és év után, megéreztétek, hogy most igen, sikerült a baba?
- Volt már, aki megérezte egy hozzá közel álló személy halálát?
- Ki hogyan érezte magát a terhesség utolsó napjaiban? Megéreztétek előre, hogy hamarosan itt az idő?