Mit csináltatok épp, amikor megéreztétek a baba első igazi mozdulását? (beszélgetés)
16 hetesen reggel feküdtem az ágyban és zizgett... aztán napokkal később megint, azóta meg egyre többször, erősebben...A védőnő szerint nem lehetett az, mert 16 hetesen csak a már szült anyukák érezhetik...
Viszont nektek mikor érezte a párotok először? Én 21 hetes vagyok, elől van a méhlepényem és nem tartozom a vékony kategóriába amúgy sem...
Csak az első fiaméra emlékszem.Esti iskolában ültem fizika órán,és épp arra gondoltam,hogy de unalmas.
Most még nem mocorog,de már csak 2-4 hét.:)
Elmesélem. Megrögzött vásárló vagyok. Hihetetlenül bele tudom élni magam. Két farmer próba között éreztem valami furcsát. Gondoltam, biztos a gyomrom(éhes voltam). Aztán amikor a férjemmel beültünk kávézni, lehiggadt a testem.:-)
Kikerültem az extázisból és akkor határozottan éreztem hogy valami mocorog, pici, apró kis rezdülések, mintha buborékok lettek volna:-)
Az apró buborékok pedig a kisfiúnk volt, Jákó. 18 hetes voltam:-)
:)
Sziasztok!
Lányom legelső mozdulata (pocakban)Egy határozott rúgás az apja füléhez.: Délután amikor az Apucikája hazaért mindig köszönt és a fülét a pocakomra tette úgy beszélt Angihoz...
Dominik: épp néztem a2005-ös aug 20-ai tűzijátékot a tvben, feküdtem a matracon(18hetesen)
Bálint 2007aug, épp pakoltunk be az autóba délután, a másnapi balatoni utazáshoz, guggoltam az autó melett (13 hetesen)
2009 november este tvt néztem, fogtam a hasam , vártam...:)mert napközben mintha már jelzett volna a baba , ami estére biztossá vált... és ismét 13hetesen
Szia:)
16 hetes voltam,dél körül lehetett,a körzeti orvosnál jártam,hogy írjon ki tápénzre:)
A barátnőmmel beszélgettem és mondtam neki ,hogy olyan mintha buborékok lennének a hasamban :) 1 perc múlva + ,hogy nem is ...inkább egy halacska úszkál :)))))))))
Akkor döbbentem rá ,hogy a babám mozdúlt meg:) Soha nem felejtem el :)Az egyik legszebb élményem volt a terhességem alatt:)
szia. nappal volt, asszem délután, épp Anyósoméknál disznóölésen voltunk, és én csak álldogáltam, lévén semmi dolgom és éreztem, hogy bugyborékol, olyan, mintha levegőbuborékok pukkadoztak volna :))))
csodás volt!
sosem felejtem el!
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Hol érdemes szemüveget csináltatni?
- Lányok, nők! Ti csináltatok már ilyet?