Megdöbbentő történet: Kórházi WC-ben szült egy nő. (beszélgetős fórum)
Nekem szólt az orvos, hogy másnap reggel ne szüljek mert neki osztálytalálkozó, persze akkor jött a baba.Másodszorra el is érték.1,5 óra alatt szültem és közölte hangosan a nővérrel, hogy mindjárt megy mert neki fodrász, persze ránk nézett közben, ez utalás volt,hogy adjuk a pénzt.
A vesekövemmel hajnali 3-kor vittek be.Délben veszekedve jött be a nővér hogy miért nem vagyok még ultrahangon, mert persze addig nem adhatnak semmit.Egyébként magamtól tudnom kellett volna, hogy most ultrahang!!!!
Visszaolvastalak benneteket.
Hát kb. ilyen hatásra számítottam.
Az én szüléstörténetem viszonylag normális, és én csak jóként éltem meg. Nagyon meg voltam elégedve az orvossal is és a szülésznővel is.
Sajnos viszont ezeket az eseteket is el tudom képzelni, és borzalmasan el menne a kedvem még egy gyerektől is akár.
A császárom után 2 héttel elöntött a vér.3 és fél órán keresztül feküdtem a kórház folyosóján műanyag székeken,mert valami adminisztrációs hiba miatt nem tudtak ágyat adni.Akár el is vérezhettem volna.
Ez Magyarország:(
engem ugyan megvizsgált a doki,de közölte hogy itt még nem lesz gyerek
a liftig jutott
abból már a köpenyénél fogva rántotta ki férjem
mi a bánatra vártak negyed órát?
miért nem csapták ki üvöltve a budiajtót?
Hát ez tényleg megdöbbentő, bár én magamat ismerve megfogtam volna még a fájásaim közepette egy orvost, vagy nővért, bárkit aki szakember és el nem engedtem volna míg le nem vezeti a szülést..
Apuka is elég balf@sz volt szerintem, hogy hagyta, hogy ez így törtéjen!
Na igen, én szülés után 6 órával lementem újságot venni. És mikor visszamentem azzal fogadtak, hogy a babának nem tesz jót, ha anyuka cigizik!
Sok sok bunkó gyűlik össze egy egy kórházban :SSS
Hozzáteszem ugyanott volt 3 olyan nővér is akik sosem voltak morcosak és pofát sem vágtak, ha segítséget kértem!
Jézusom!
Hát nem tudom, milyen az a kórház, de a pasas is negyed órát várt. Kiálltam volna a folyosóra leordítani őket, hogy jöjjenek.
Amúgy 2 gyerek után a budiba szüli bele..ez durva. Nem érezte, hogy ez már toló fájás?
A kórházi személyzetről meg már nincs is mit írni..embertelenek. Én sem szeretem a munkámat, mégis elvégzem!
Borzasztó lehetett,szegény család:(
Egy dologra viszont rávilágított: bár kritikán aluli Magyarországon az eü-i ellátás, azt örömmel konstatálom, hogy nem csak nálunk történhet meg ilyen eset...
Nem akarok off-olni, de aki már volt kénytelen több hétig, ne adj Isten hónapig kórházban lenni, az tudja miről beszélek:(
Nem, is csak a koszt, ami kb. az óvodás gyerekek napi adagjának mehetne el, hanem, némely orvos, és nővér minősíthetetlenül, durva, és lekezelő bánásmódja az, ami mélységesen felháborít.
!!!!!
Hiába kiáltozott, nem segítettek - Kórházi WC-ben szült egy nő
Egy anya a kórházi WC-ben adott életet újszülött gyermekének, mivel állítása szerint a személyzet nem reagált kétségbeesett kiáltására. Mint később kiderült, azt hitték, csak teát akart kérni, ezért nem siettek hozzá.
A negyvenéves Sharon Willoughby és párja, Richard Sum tavaly novemberben mentek be a Nottinghamshire-i King's Mill Kórház szülészetére, ahol a nő szülésindító injekciót kapott, anélkül, hogy előtte bárki megvizsgálta volna. Mivel hamarosan elkezdődtek a fájásai, bement a fürdőszobába, ahol szinte pillanatokon belül megszült.
Párjának a WC-kagylóból kellett kihalásznia lányukat, Felicityt, és ezt követően hiába jeleztek a riasztócsengővel, hiába kiabáltak negyed órán keresztül, senki nem érkezett a segítségükre. Ezért Richard kitámogatta Sharont a fürdőszobából, és segítségért szaladt. Az újszülöttet közben bebugyolálták valamibe, hogy ne fázzon.
Sharon - akinek már van két nagyobb gyereke - olyan sok vért vesztett, hogy vérátömlesztésre szorult, és még három napig a kórházban kellett maradnia. Párja szerint ha a kórházba érkezéskor megvizsgálják a feleségét, ez nem történhetett volna meg.
Alison Greenwood, a kórházi osztály vezetője sajnálatát fejezte ki az esettel kapcsolatban, Maria Curtis, a kórház vezető szülésznője pedig így nyilatkozott: "Elnézést kértünk a családtól, hogy nem feleltünk meg elvárásaiknak. Amíg nem tisztázzuk a helyzetet, kapcsolatban maradunk velük, de nem kívánjuk tovább kommentálni az esetet."
A kórház megerősítette a tényt, hogy a riasztó működött, de arra nem adtak választ, miért nem reagált senki negyed órán keresztül a vészjelzésre.