Szerintem sincs miért bocsánatot kérni viszont én akkor is azt mondom, hogy (mégha ott is vannak a barátnők) milyen kapcsolat az ahol 2 ember nem tudja megbeszélni a problémákat? Addig minden problémát meg lehet oldani ameddig működik a Kommunikáció!
Kitty130 ha igazan szereted a masikat nem foglalkozol azzal, hogy mikor es hogyan csinalsz magadbol hulyet hogyha a kapcsolatrol van szo, masodszor ha problemad van vele a szemebe kell megmondd es nem a hatamogott masnak panaszkodj, ha nem tudtok kommunikalni akkor mar reg halott a kapcsolat...
Az én párom is nagyon hisztis. Totál hülyeségeken képes felhúzni magát. Kisajátító is... Pl képes a szememre vetni, hogy beszélgettem a barátaimmal, amikor ő megkért, hogy ne tegyen, és ez milyen dolog tőlem. Ezt már nagyon nehezen tolerálom. És ráadásul folyton ilyeneket hánytorgat fel, bennem kelti a bűntudatot, holott szerintem tök normális, hogy én a barátaimmal beszélek.
Gondoltam már rá én is, hogy más baja van, rá is kérdeztem, de nem mond el semmit. :S Ellenben nagyon ügyesen mindent visszafordít rám.
Ez nem bűn. Nem tettél semmi rosszat. Azért vannak a barátok,h begbeszéljük velük a dolgokat. A barátodnak szerintem nem is ezzel volt baja, csak egy kifogás. Kérdezd meg tőle,h mi az igazi gondja veled!