Mazsolás-tejszínes harcsa recept

25 dkg harcsafilé
1 db KNORR Halászlé kocka
5 dkg mazsola
1,5 dl tejszín
1/2 citrom leve
1 kis fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
babérlevél
őrölt bors
A Mazsolás-tejszínes harcsa elkészítési módja:
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a harcsafilét, a mazsolát és a borsot. Jól átpirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel és beledobjuk a leveskockát. Babérlevéllel ízesítjük, és újból átforraljuk. A végén kevés citromlevet adunk hozzá, burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk. A harcsa helyett használhatunk fogast vagy bármilyen tengeri halat is.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. okt. 31. 19:55
A mazsolás-tejszínes harcsa elkészítési módja és hozzávalói.