Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Mazsolás-tejszínes harcsa recept

Mazsolás-tejszínes harcsa recept

A Mazsolás-tejszínes harcsa hozzávalói:
25 dkg harcsafilé
1 db KNORR Halászlé kocka
5 dkg mazsola
1,5 dl tejszín
1/2 citrom leve
1 kis fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
babérlevél
őrölt bors


A Mazsolás-tejszínes harcsa elkészítési módja:
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a harcsafilét, a mazsolát és a borsot. Jól átpirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel és beledobjuk a leveskockát. Babérlevéllel ízesítjük, és újból átforraljuk. A végén kevés citromlevet adunk hozzá, burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk. A harcsa helyett használhatunk fogast vagy bármilyen tengeri halat is.


Kategória: Halas ételek receptjei


A mazsolás-tejszínes harcsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook