Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Mascarponés meggyfagylalt recept

Mascarponés meggyfagylalt recept

A Mascarponés meggyfagylalt hozzávalói:
50 dkg meggy,
25 dkg mascarpone,
cukor/méz ízlés és a gyümölcs érettsége szerint


A Mascarponés meggyfagylalt elkészítési módja:
A meggyet mossuk meg, magozzuk ki! Tegyük egy mély tálba, amelyben tudjuk turmixolni, adjuk hozzá a mascarponét, és botmixerrel turmixoljuk simára! Ízlés szerint édesítsük! Tegyük át egy laposabb edénybe, amely elfér a mélyhűtőnkben. Tegyük a mélyhűtőbe, majd ahogy kezd a krém szilárdulni, botmixerrel keverjük át. Ezt ismételjük meg 30 percenként 3-4 alkalommal, így lesz krémes állagú fagylaltgép nélkül is. Fogyasztás előtt hagyjuk a fagylaltot 5 percig szobahőmérsékleten olvadni, ezután könnyen adagolható. Természetesen akinek van fagylaltgépe, abban is elkészítheti a masszát.


Kategória: Fagylaltok receptjei


A mascarponés meggyfagylalt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook