Más tápszeres baba is igy viselkedik evés után? (beszélgetés)
Szerintem sokat eszik, és megterheli a pocakját. Bár csak tipp, mert nálunk ilyen nem fordult elő.
Milyen tápszert kap és mennyiket eszik?
milyen tápszert eszik?
próbálj ki valami másikat, hátha az a gond.
nekünk pl a Bebától voltak ilyesmi gondjaink. mióta váltottunk minden oké.
csibefalat
A magyarázat, tul eszi magát, megfekszi a gyomrát,próbálj 30ml-vel kevesebbet adni,lehet a tápszer amit kap kissé erős neki.
Szerintem beszélj az orvossal.Így Te is megnyugodsz.
Az utolsó képen nagyon aranyos:) Legyetek nagyon boldogok.
csibefalat
A kakija rendes állagú?
Kiütés egyéb más tünete nincs?
Sziasztok!
Babám másfél hónapos nagyrészt tápszeres mert kevés a tej, neki meg elég nagy étvágya van. Ami nekem furcsa hogy evés után ha megtelik a pelus nagy dologgal még utána is nyög meg erőlködik, pedig akkor már túl van mindenen. Ezért nem is tudom hanyatt fekve altatni mert a nagy dologgal van elfoglva, van hogy fél órát is nyögdécsel kapálózik, van hogy sír is. Ez természetes? A másik fiam nem tápszeres volt igy ez most elég furcsa igy nem is tudom egy szobában altanti őket mert a nagyobik felkel a nyögdécselésre. Ha mással is előfordult (minden etetésnél ez van sajnos)mikor " múlik" el-ha majd hozzátáplálom ?
Előre is köszi:-)
További ajánlott fórumok:
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- Bébiétel evés 4 hónaposan, tápszeres babának...
- Kinek mennyi folyadékot iszik meg egy nap 1 éves tápszeres babája?
- 5 hós baba tápszeres, 2 hónapja kap főzit-gyümit kanállal. Kb. 2 hete minden evésnél ordít és nem akarja megenni csak a tápot.Mit tegyek?
- Egy hónapos tápszeres babám nem birja ki az előirt 3 órát két evés közt.Járt már igy valaki?
- Milumil Pepti tápszeres babák szülei? Tejmentesen étkeztetek 1 éves korig?