Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok! (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Igen, latom, hogy inaktiv a forum, de erdekes, ugyhogy majd visszaolvasok (eddig 2 oldalt sikerult :D)
Ez ilyen, ember tervez, Isten vegez. Be voltam jelentkezve masik korhazba szulesre epiduralis erzestelenitessel, voltam okitason (kotelezo) stb., aztan a 36. het vege fele mit sem sejtve beballagtam kontrollra, es az elso CTG-n kiderult, hogy idonkent leesik a baba szivhangja, fojtogatja a kodokzsinor, nem jo ez igy. Ne adj' Isten, hogy elkezdodjenek a fajasok, megfulladhat. Ugyhogy azonnal surgossegi csaszar. Az egesz cirkusz a CTG-re rakastol a mutetig lezajlott 3 ora alatt, ugyhogy meg megijedni sem volt idom. A csaszar amugy nem volt olyan borzalmas, hamar rendbe jottem. Ami megkinozott, az a kateter az elejen, majd a mehosszehuzodasos fajdalmak a szules utan, de utobbi ugyis elkerulhetetlen. Azt viszont sajnalom, hogy teljes altatasban szultem, ugyhogy lenyegeben lemaradtam az egeszrol. Tobb, mint 24 ora eltelt, mire eloszor lathattam a koraszulott osztalyon fekvo babat, es olyan furcsa volt, hogy ez az en gyerekem...
Tej: na, az volt az elejen boven, de mivel gyenge volt meg az elejen nagyon, es nem tudott szopni, kezdett elapadni. Kesobb (2 honapos volt asszem), amikor attertunk az Aventos cumirol a MAM-osra, es lass csodat, egybol rakapott a szopas izere, de akkor mar alig volt tejem a rendszeres fejes ellenere is. 4 honapos koraig kapott meg nemi anyatejet, aztan feladtam. Egeszseges baba, kituno immunrendszerrel, oltasok meg se kottyannak neki. Most mar majdnem egy eves, szepen eszik (6 honapos koratol kap szilardat), sulyaval, meretevel semmi baj. Nem latom hatranyat a tapszernek, kiveve, hogy draga :D Legalabb nem anyafuggo a kolok, apjaval, nagymamaval is ugyanolyan jol elvan, mint velem, sot.
Szia Cleo!
Ez a fórum már eléggé inaktív... :(
Ritkán jár erre valaki sajnos.Gratulálok a babához!
Az én kislányom már 14 hónapos komoly nagylány :)
Ha van kedved,mesélj magatokról!
Nálunk meg szinte csak tejterméket enne... :(
Én meg ettől vagyok elkeseredve...,nem kell neki a főzelék,husi,alig valami kis gyümölcs.Pár kanállal eszik,aztán csak rázza a kis fejét...
nekem már egyik tápit se eszi meg Hédi :(
de a tejet túrót sajtot sem :(
már nem tudom mit tegyek annyi mindent próbálpam, így kap multivitamint...
Nekem pont fordítva mondták,hogy a 2-es a táplálóbb...
Mi még a 2-est esszük,de elvileg már lehetne váltani 3-asra?!
Eszik nálatok vki Bebát?Melyiket?
Segítsetek lányok!
Mi a különbség a 2-es és 3-as tápszer között?
Több/kevesebb benne a kalória,vitamin,ásványi anyag?
Szia:)
Teljesen igazad van:)
Én itt kérem Őt,hogy írja meg az új nevét:)
Mi ez a nagy titkolózás??
Még mi se tudhatjuk az új nevét??
Én nem tudtam,csak azt furcsálltam,hogy egy csomó ideje nem írt...pedig megnéztem a videóját is Izáról.
:(
Szia:)
Mi újság van Veletek?
Benike még mindig nem megy egyedül..
De már elég sokat beszél:))
Délelőtt alszik jó nagyot..
Délután már csak fél órát szokott bóbiskolni..De azért leteszem olyankor is,mert akkor meg nem bírja estig:)
Azt nem is lehet erőltetni:) Izim magától gyakorolja..és látom, hogy szeretne menni, csak fél még....de majd fogunk utánuk szaladni eleget!!!!
Beni hányszor alszik egy nap? Izi kétszer..délelőtt és délután 1x. Örülök is neki nagyon:)
Benike még nem akar menni..
Ha vezetgetem,úgy igen..,de magától nem:(
A védőnő azt mondja,ne erőltessem..
Értem...hát Izámat beadom bölcsibe kb egy év múlva...addigra jó lenne ha enne már de csak fog!!!!
HOgy vagy/tok??????
Itt minden oké Izikém gyakorolja a lépegetést..már két lépést megtesz önállóan aztán leül:)
További ajánlott fórumok:
- Tervezett császárral szülés
- Aki epidurálisan szült császárral, le tudná irni milyen volt?
- Bűn 4 hónapos kor előtt (minőségi!) bébiitallal kínálni a gyereket, mert sokat akar enni?(nem szopik, tápszeres)
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek