Egy hónapos tápszeres babám nem birja ki az előirt 3 órát két evés közt.Járt már igy valaki? (tudásbázis)
én lányom első hónapokban 2 óránként evett... aztán 3.. majd fél évesen hirtelen leállt és nem is akart enni... úgy kellett tömni,de még úgy is fogyott.. most 9 hónapos...de ismét alig bírja ki a 3 órát..:D attól függ a szervezete milyen fejlődési szakaszban van épp,úgy igényli a tápanyagot...:)
figyelni kell a babára... az ő igényei szerint kell etetni... nem a "nagykönyv" szerint..:)
Szia
Szerintem is etesd igénye szerint. Sok baba kicsit később kevesebbet egszik, vagy tovább bírja 2 evés között. Illetve tápszer és tápszer között is van különbség. A következő fokozattal valószínűleg tovább fogja bírni. De lehet, hogy másik márkával is tovább bírná.
Jó egészséget Nektek! :-)
Az én kislányom (most 14 hónapos) sem bírta. Akkor etettem, amikor jelezte, hogy éhes, de soha ne erőltesd! hidd el, Ő tudja, mikor kell ennie, és ezt jelezni is fogja és idővel Te is tudni fogod. Csak a babádra figyelj!
Jó egészséget Nektek!
Szerintem ne foglalkozz az "előírással".
Minden baba más, úgy csináld, ahogy neki jó! :)
További ajánlott fórumok:
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- Tápszeres a babám
- Bűn 4 hónapos kor előtt (minőségi!) bébiitallal kínálni a gyereket, mert sokat akar enni?(nem szopik, tápszeres)
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek
- 11 napos koraszülött, tápszeres babám székrekedéssel kűzd! Mit tegyek? S.O.S!
- Miért nem akar a 4 hónapos tápszeres babám ébren enni csak félálomban?