Marcipánbevonatú csokitorta: milyen gyümölccsel? (beszélgetés)
a narancs nagyon jó ötlet! meg a meggy is! mást nem tudok elképzelni bele, maximum krém formájában. szerintem a marcipánnak egy burkolatként azért nincs olyan domináns íze!
de egy ilyen jellegű tortánál a külső mindig ellensúlyoz mindent! egyszer csináltam egy formatortát az egyik barátunknak, egy üveg hubertus volt a külső. a srác hihetetlenül örül neki! megevett két szeletet is, ahogy a többiek is. az összes pasit lenyűgözte, hogy mit tudtam csinálni. a párom folyton kérdezgette, hogy: na laci, ízlik a torta? ízlik? ugye milyen ügyes feleségem van?
és az ötödik ilyen kérdés után a drága laci benyögte: b*meg balázs, te most azt akarod hallani, hogy utálom a rumos sütiket? mert nagyon utálom! de ez a torta olyan jó, hogy nem érdekel! :DDDD
ha nem jön be neki a narancs, akkor majd tetszik neki a Ferrari :-)
Úgyhogy ne gondolkozz. Általában mindig az első ötlet az igazi :-))))))))
szerintem is a meggy a legideálisabb :-) de az én kisfiam azért kilökdösi belőle
Én fondanttal szoktam bevonni a tortát, ez is édes, de a gyerkőcöknél ez jön be ha minél édesebb. Csináltam oroszkrémet is a múltkor (fele olyan édes volt ) és persze anya finom, de a másikfajta azért finomabb :-)
További ajánlott fórumok:
- Diéta zabpehellyel, rizzsel, zöldséggel és gyümölccsel
- Nem tudja valaki marcipanbaba 34 miért töröltette magát?
- Tuti finom csokitorta receptet keresek! Az sem baj, ha egyszerű..
- Hol lehet kapni marcipánból készült házaspár figurát esküvőre?
- Fogyjunk le zöldséggel - gyümölccsel : együtt ! :) Ki tart velem?
- Fogyás gyümölccsel?