Már régóta babócára várunk! (beszélgetés)
Távoli unokatesóméknak már van két fiúk. 5 éves elmúlt a kisebbik. Szeretnének harmadikat már egy jó ideje, 3x lombikoztak, mind3x elhalt az embrió.
Aztán spontán teherbe esett, karácsonyra van kiírva! :))
Ez jó hírnek számít?
Sziasztok,
Valakinél valami jó hír? Én még parkolópályán a következő lombikos nekifutás előtt. Gyűjtöm az erőt.
Drága vagy!!!
Szép napot!!!!
Pusza
Kitartás! Hidd el megéri! ;)
Jó munkát! Pussz!
Ne haragudj, mennem kell :((
Fürdés, ebéd aztán irány a jól megérdemelt munka :(((
Nincs kedvem semmihez!!!!
Már megint a clostitól vagyok ilyen depis tuti...
Az első hónap is ilyen volt, a múlt havi nem, de ez most.....
Robbanni tudnék
Remélem nekem nem lett semmi problémám. 13-án megyek nődokihoz...
Remélem minden klappol.
Viszem neki is az eredményeimet.
Szegényem!!!
Nekem endometriozisról eddig nem szóltak a hírek, de mindent meg fogok most nézetni..
Nekem ez a 3. colstis hónapom, ha most sem sikerül irány vissza a dokihoz..
Mi sem adjuk fel, csak már nehéz lelkileg!!
4 év nagy idő...
Szióka!
Elég kihalt már ez a fórum is :(
Igen ezt értem. Nem értettelek félre. Csak leírtam hogy az én esetemben mi volt a megoldás.
Már csak a fórum címéből is gondoltam, hogy ide azok jönnek inkább akik szeretnének. Meg azért követem az eseményeket :)
Én erre a problémára a Mirénát kaptam. Nekem már van két gyerkőcöm, szóval fogamzásgátlónak is kitűnő, és megszűntek a barnázásaim.
Fogamzásgátlót soha nem szedtem. Egyszer próbáltam, de folyton görcsölt a hasam és egyfolytában véreztem. Szóval nem jött be a hormontabletta, és férjem is mondta, hogy akkor marad az óvszer, neki mindegy, én ne szenvedjek.
Aztán ez a nagyon kis hormonmennyiséget tartalmazó spirál jött be. Ebben a tablettákhoz képest jóval kevesebb a hormon, kifejti a spirál és a tabletta együttes hatását.
Szóval én is a barnázásaim miatt jártam az orvosom nyakára, ő meg csak legyintett. Míg ez a másik orvos rögtön mondta mi a megoldás. És így két legyet ütöttünk egy csapásra. :)
Szia! Most olvastam, hogy menzesz előtt barnás vérzésed van a vetélésed óta, és szerinted ez nem normális.
Nekem is volt ilyen. Igazából a menzesz "minősége", vérzés mennyisége, megjelenése, fájdalom, ez mind-mind változik egy-egy szülés, vetélés, egészségügyi kaparás után.
Én mindhármon átestem, és mindig máshogy volt a menzeszem. Volt olyan ideális, hogy 3 napig se tartott, és picit fájt a hasikám. Volt 7 napos menzeszem iszonyú görcsökkel.
Legutóbb olyan volt, hogy 10 napig barnás folyás, majd 1 hét vérzés, majd újra 1 hét barnázás. Azután volt 3 nap semmi, majd kezdődött előlről. Azt hittem már falnak megyek, mert hónapokig csak betéttel jártam. És az orvosom csak legyintett. Illetve a VOLT orvosom.
Szóval csak annyit, hogy igen, a barnázás normális, tehát semmi szervi bajra nem utal.
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
A napokban sajnos nagyon eltűntem a munkám miatt, de lassan majdcsak rendeződnek a dolgaim.
Velem azóta se semmi jó sajnos. Ez a hónap teljesen elúszott, mivel apácska munkaideje miatt ebben a hónapban MÉG nem is tudtunk együtt lenni. És két nap múlva itt a mensi, szóval ez egy siralmas hónap volt. Már teljesen kivagyok testileg és lelkileg egyaránt. :(
szia!
Remélem meg leszel vele elégedve.Én nagyon szeretem őt.Nekem a ciklus 3. illetve 21. napján kell mennem vérvételre.Hormonvizsgálaton voltál már?Nekem azzal kezdi a kivizsgálást meg a férjem is megy andrológiára.Ha bármi kérdésed van a dokival kapcsolatban írj.Annyi hogy mi holnap megyünk a Balatonra.Hétfőn már leszek akkor visszaolvasok.
Jó hétvégét lányok!
Sziasztok lányok! Csatlakozhatok?
Magamról pár mondat: 36 éves vagyok, és négy éve szeretnénk babát. Túl két lombikon. Második sikerült, de 5. héten elhalt a terhesség. Utána magamtól elmentem inzulinrezisztencia vizsgálatra és kiderült, hogy IR-es vagyok. A doktornő azt mondta, ilyen eredményekkel esélyem se volt a lombikra :( De a meddőségiben soha nem kérték ezt a vizsgálatot. A TSH-m mindig baromi magas volt (4,6-4,8), de erre sem kaptam soha semmit, mert tartományon belül volt. Most az IR-re és a TSH-ra is gyógyszert szedek. Amíg nem lesznek jók az értékeim, nem is megyek újabb lombikra. A TSH-m már szépen javult, és októberben megyek újra inzulint terheltetni. Nálunk inszem nem is volt, mert a férjem eredményei nagyon rosszak voltak. Írta itt valamelyikőtök, hogy a férjével nincs gond, mert tavaly volt vizsgálata. Erre azt tudom mondani, hogy az semmit sem jelent sajnos, mert nálunk a meddőségi előtt másfél évvel elment a férjem andrológiára és szuperek lettek az eredményei (160 millió). Mire a meddőségibe kerültünk, leromlottak az értékei több, mint a tizedére (9-10 millió). Nagyon megdöbbentünk. De nálam is biztos van valami gáz, lehet, hogy pont az IR, mert amikor az ő értékei rendben voltak, én akkor sem maradtam terhes.
Sziasztok!!
Hogy vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Az első pozitív tesztre várunk
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- Van olyan tárgy, dolog, szokás az életedben, amihez nagyon régóta ragaszkodsz?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Tillinek és Tutunak! Várunk vissza benneteket Lányok!