Már kétszer ugyanazért a hiba miatt kellett szervizbe adnom a készüléket, mégsem cserélik ki! Mit lehet tenni? (tudásbázis)
Nekem a laptopommal volt ugyanez. ráadásul Brno-ban van csak márkaszervíz. Legalább 5ször volt kint a gépem és végül nekem kellett kiderítenem a problémát, csatolnom a leírást,hogy megcsinálják. de ekkor már nem akarták elvinni,mert szerintük jó volt a gépem (be sem kapcsolt!!).
Én a fogyasztóvédelemmel fenyegetőztem. ez hatott. :)
Ha javíthatatlan igaz hogy kicserélik!
Nekem anno nokia N73 voltés valami baja lett, kiderült nem javítható, persze előtte odavolt 6 hétig a gyártó szervízbe!
Visszajött T-hoz hogy mit mond a nokia szervíz, utána mondták hogy ennyi az értéke a telónak, válasszak helyette bármilyen telót ami ebben a kategóriában van, vagy olcsóbb...
Nekem eddig még nem volt rossz véleményem.
Most Sony Xperia U telóm van; hát okos teló az biztos, csak kérdés meddig is lesz okos, és mikor lesz valami baja!
Szia, nekünk egy érintőképernyős telefon romlott el, 1 év alatt 6*!
legszívesebben bemásolnám a levelezésemet a T-commal, majd a fogyasztóvédelemmel, majd pedig a békéltető testülettel, de nem teszem, mert tele van személyes adatokkal.. a végeredmény az lett hogy:
SEMMI!
fel is d..hatom a telefonomat, akkor sem cserélik ki..és erre jogszabály is van.
Sajnálom :(
Pontosan így jártam én is. Nem cserélik ki. Javítják, végtelenségig.
Nincs közelebb egy partnerszervíz?
A Tabletemen folyamatosan beesik az usb csatlakozó, emiatt már kétszer vittem vissza a media marktba a készüléket. az út oda vissza 100 km- ezt ugye kétszer kell megtenni. Egyszer oda, majd ha szólnak, hogy kész, akkor ismét.
Az ügyfélkapcsolati munkatárs közölte, hogy nem cserélik ki, hiába ugyanaz a gond a készülékkel, mivel már eltörölték a korábbi törvényt, mely szerint ha valamit háromszor ugyanazzal a hibával visznek vissza, ki kell cserélni.
Van ötletetek mit csinálhatnék? A tablet sem volt olcsó, a gázolaj sem az.... :( Az pedig hogy munkaeszköz is ráadásul, és 3-5 hetet kell rá várni, sem fair!
További ajánlott fórumok:
- Miért gyártják ilyen rövid zsinórral az elektromos készülékeket? :-)
- Ceresit stop páramentesítő készüléket használt már valaki?
- Új kerékpár vásárlása esetén valóban az én költségem az első szervizben történő beállítások költsége?
- Melyik vércukormérő készüléket ajánlanátok?
- Hideg párásító készüléket használtatok már?Ha igen milyet érdemes venni kisgyermeknek?
- Van otthon tűzoltó készüléked?