Melyik vércukormérő készüléket ajánlanátok? (tudásbázis)
Nekem méry2 van, mint írtam már valahol, és a tesztcsíkra kell a vércseppet rátenni.
Semmi nehézség nincs benne és nem sok vér, mert pontosan 1 csepp elég a tesztcsíkra.
Ez a kiszippantás érdekes és én még sosem hallottam ilyenről, de ha ezt teszi, akkor szerintem az több lesz, mint ami a tesztcsíkra kell;)
Árukereső szerint Accuchek 3150 Ft, Méry 2990 Ft - legolcsóbb helyen.
DCont ideál 4190, Etalon 3215.
Ezeket találtam....
Nem mondanám, hogy nagy különbség van az árakban bármelyik patikában.
Vannak, akiknek inzulinra van szükségük. Azoknak receptre is írják.
Mi nem vagyunk cukorbetegek, de van vércukormérőnk, de receptre nem vehetünk tesztcsíkot olcsóbban/támogatással. Mi csak teljesen áron vehetjük. akkor is ha felírják.
A mi dokink csak úgy írja fel receptre, ha van szakorvosi javaslatunk vagy mi.
Nix Pingvin patika, Völgy patika van
No ilyenkor mi van? Ha a postát hozzászámitod majdhogynem ugynott vagy
Channa*
Receptre??
Mi az hogy tényleg cukorbetegek, ezt senki nem játsza meg?
Nekem Méry2 van és a bátyám szokott felíratni nekem tesztcsíkot hozzá.
Egyébként kb. hasonló az ára mindnek, azaz nincs nagy különbség (1800-2800/50 db).
Méri hu
És ez hol van? Mert nem ott veszi az ember hanem a patikában, különben az csak javallott fogy.ár
Patikában 5ezer felett van
Nekem MéryKék 1000 van.
Össze lehet kötni számítógéppel, grafikont mutat, amit leolvasnak diabetológián. Lusta voltam még hozzá 🙂
Nekem volt csak, amikor felemelték a teszcsík árát váltottam, de most nem tudom mennyi.
Viszont, nem tudom már melyik márka volt, nem hoztak hozzá tesztcsíkot az országba és helyette kaptam a Dcont ETALON-t. Ez magyar fejlesztés, Csíkok nem drágák hozzá, konnyen kezelhető. Sok adatot tárol, jelezhetem mikor mértem, mozogtam-e , sproltam-e a métórés előtt. Van hozzá kézzel írható napló is, és elég sok lappal.
Nem tudom, mi a különbség, de nekem Active van és teljesen elégedett vagyok vele.
A tesztcsíkot is jó áron lehet hozzá mindig beszerezni .
További ajánlott fórumok:
- Miért gyártják ilyen rövid zsinórral az elektromos készülékeket? :-)
- Ceresit stop páramentesítő készüléket használt már valaki?
- Milyen megbízható vércukormérő készüléket ajánlanátok otthoni használatra?
- Mikrodermabráziós készüléket szeretnék vásárolni...melyik márkát érdemes?
- Melyik vércukormérő készüléket ajánlanátok otthoni használatra?
- Melyik készüléket ajánlanád a három közül leginkább?