Már egy hete fáj a fejem! (beszélgetés)
Amióta Tibeti jógázunk, páromnak nem fáj a feje, jól alszik, amit 2-3 hónapja nem tapasztalt stb.
Nagyon egyszerű, a neten fent van a könyv is, napi 10 perc, és én, aki sosem kitartó semmihez, ezt alig várom.
Itt a fórum, olvasgassátok, nekem is innen ajánlotta valaki:)
Sajnálom.
Egyébként nem saját tapasztalatból írtam, hanem egy barátnőmtől tudom, hogy erős, márpedig ő tudja.
Az jó, ha megkérdezed :)
Jól teszed!:)
De remélem addig el is múlik a fájdalom!:)
Vigyázz magadra!
Én is az vagyok,pont ezért kérdezem. Nemhogy nagyon megerőltetted mostanában?
Lehet,hogy meg kéne nézetned.
Jobbulást!!!!!
Hát szemüveges vagyok már egy ideje, lehet hogy tovább romlott a szemem?
Amúgy most is fáj, teljesen 1 percre sem múlik el...
Szemeddel minden rendben?
Egyszer nálam is volt ilyen,hogy több napig fájt a fejem egyfolytában. Tompán csak. Lementem a dokihoz,leültetett,mögém állt és helyreropogtatta a nyakamat. Nem tudom másképp írni. Olyat roppant,hogy csak na. Azt mondta,hogy néha helyre kell rakni a nyakban levő idegeket,izmokat(nem is tudom,hogy mondta),mert az is okozhatja a fejfájást.
Nem azonnal,de talán 2 napra rá nekem is elmúlt a fájdalom. Azt sem tudom,hogy ennek hatására-e.
Daganatról van szó, 3,4 cm, de nem foglalkozom a publikus-nem publikus részével ennek, mert teljesen feldolgoztam, már csak a műtét van :)
Köszönöm szépen :)
Akkor gyógyulj meg hamar!
Jobbulást kívánok!
Nekem a hányingeres fejfájásnak pl. fizikai oka volt. Szerencsére most fognak műteni.
Szédüléstől is függ, hogy az van-e.
Akkor lehet migrén is pl.
Ha meg akarsz nyugodni kérj beutalót MRI-re.
Az más ha előfordult már.
Jártál már neurológusnál ezzel?
Hányinger jár vele?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki miért érzem magam rosszul azon a héten mikor nem kell szedni a fog.gátlót? Fáj nagyon a fejem meg gyengének érzem magam.
- 10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet?
- 12 hetes vagyok és folyamatosan fája fejem. Minden leletem jó, orvosilag nincs bajom. Valakinél volt hasonló, folyamatos fejfájás?
- 12 hetesen 2 napja iszonyat fejfájás, ahogy soha életemben nem fájt a fejem. Mit vehetek be rá?
- Mitől lehet, hogy hetekig fáj a fejem és a gyógyszer sem segít?
- Szörnyen fáj a fejem, kb. egy hete. Akkor is, ha épp jó a...