Mitől lehet, hogy hetekig fáj a fejem és a gyógyszer sem segít? (tudásbázis)
Lehet segítene, vagyis segített volna, de olyan erős hányinger is társult a fejfájás mellé, hogy a kávé szagától is émelyegtem. Most tényleg jobb, a hányinger is elmúlt, nagyon remélem, hogy túl vagyok rajta.
szerintem,időtől,van,és,kávét, sesegit?
Igen, valószínűleg az időjárástól van, most 1-2 órája jobb - de nem akarom elkiabálni.
Holnap jön a meleg idő elvileg... (:
Másnak is ilyen iszonyatosan fáj ma a feje vagy csak nekem?:(
stressz vagy magasvernyomas okozza
Dettó, bár én végigcsináltam a fiziót és a gyógytornát. Kiegyenesedett nyaki gerinc, a már 15 éve tartó irodai ülő-szgépes munkától.
Az antibebi tablettara gyanakodtal mar? En amiota nem szedem, nincs migrenes fejfajasom. Addig, minden honapban volt 1X, es csak a venasan adott Algopyrin es Calcimusc injekcio hatott.
huzat, ami ugyebár orvosilag nem létezik, de egy rossz fog, vagy megfázott fej előidézheti, és aki érzi és átéli annak hiába bizonygatják, hogy ilyen betegség nincs.
nem mondták rá, hogy az.
A legtöbb doki attól tartott, hogy vmi agyi érellátás, vagy vmi egyéb elváltozás lehet, de mivel a CT és később az MRI sem mutatott semmi elváltozást, így vagy gyulladásra vagy allergiajellegű dolgokra gondoltak. Teljesen nem oldódott meg a helyzet, de a fejfájás már nagyon rikta. Azért féltem, mert addigi életem során összesen nem fájt 3x a fejem. Vérnyomás, vérkép mindig tökéletes volt. De a fejfájás sokmindennek lehet a tünete. Sajnos nem mindenkinél ilyen egyszerű egy bogyóval megoldani mint pl. nálam.
Igen, nekem 2011. október elejétől egészen 2012. február végéig folyamatosan (hetente legalább 5 napot, de egész nap) fájt fejem. Elolvastam két mondatot az újságban, de már a 2. végén nem emlékeztem az elsőre, néztem a TV-ben kvízműsort, de mire a választ kitalálták a résztvevők, már elfelejtettem a kérdést. Mondtak nekem vmi utasítást, mire léptem 2-t elfelejtettem a felét...Mivel akkor dolgoztam, és államvizsgára is készültem, olyannyira dühített az, hogy egyik gyógyszer sem segít, hogy elindultam orvohadjáratra. még mindig nem tudják mi a bajom, de legalább már csak havonta 1x-2x fáj csak a fejem. Háziorvos-fülészet-allergia-ideggyógyászat-koponyaCT. Az ideggyógyász elzavart a fenébe, hogy semmi bajom. A háziorvos szerint sem volt semmi bajom, vérkép tökéletes, sem láz, sem bőr és egyéb tünetek, sem fertőzés. A kponyaCT zseniális. Elakadtak, aztán az allergián szó szerint darabokra szedtek, mire kiderült, hogy túl jól működik a szervezetem, mindenre vizsgálati anyagra egyöntetűen bepirosodott a karom, a légzésfunkció jó volt. a lényeg, hogy mindenre jelez a szervezetem: túl fűszeres kaja, túl erős szagog, por, szőrök, növények. A nyálkahártyám olyannyira érzékeny, hogy bármire reagáltatja az immunrendszerem. Ebből kifolyólag folyamatos nátha-fejfájás-szemfolyás-orrfolyás lett az egész téli 4 hónap. A fülészeten írtak olyan gyógyszert és sprayt, amit erős asztmások használnak, ki sem váltottam. Aztán kaptam egy ősrégóta használatos allergia gyógyszert. Azóta nem fáj a fejem, és ritkábban vagyok náthás is.
A tarkomnal erzem a legerosebbende szinte mindenhol..:((
A fejfajast neha hanyinger kiseri napi 1-2szer es ha le hajtom a fejem akkor eros nyomast erzek..Valami hazipraktika valakinek???
Neurológust keress fel, a problémáddal.
Mi mindannyian migrénesek vagyunk, de ilyen hosszan tartó fejfájást sok minden okozhat, így felesleges találgatni. Ha többször előfordul, akkor egy EEG t érdemes csináltatni, ha pontosabb diagnózist, akkor MRI.
Az sem mindegy a fejednek melyik részén fájt.
Igen, volt. Már elég súlyos dologra gyanakodott, mind a háziorvos, mind a neurológus, végül az MR vizsgálat kiderítette, hogy nincs baj.
A nyakamnál volt valami gond,ami okozta a fejfájást, fizikoterápiára kellett járnom, 10 kezelést írtak elő, végül a hatodiknál megálltam és évekig nem fájt soha a fejem.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Mielőbb orvos!!
Én addig tuti, hogy nem bírnám. Volt már olyan erős migrénes fejfájásom, hogy mentő vitt el, de hetekig biztos nem húznám a dolgot,már 1 nap után irány az orvos!:)(ha a házi eddigi gyógymód nem használ)
Ugyanis a fejfájások hátterében nagyon sokféle dolog lehet, amiről jobb ha orvos is tud. :)
Nekem is mostanában fáj-pont most is de csak a jobb oldalt. Keveset alszok meg ma keveset is ittam lehet azért.
Alvászavar, és elég komoly mértékű.. nekem is az van..
Igen sajnos,de olyan durva volt,hogy még éjjel is fájt.Sokféle vizsgálat után,persze legvégén a fogorvos,derült ki,hogy egy rossz fog okozta.Kihúzták és már másnap megszűnt a fejfájás.
Volt mar olyan valakinek hogy hetekig fajt a feje es nem mulasztotta el a gyogyszer sem?
További ajánlott fórumok: