Édesanyám PET-CT eredményét ma kapta meg, de a gyógyszeren kivül nem lehet értelmezni rajta semmit, aspiratioja valami ilyesmi? (tudásbázis kérdés)
Fogadd el Anyukád döntését! Sajnos ezzel a bajjal neki kell együttélnie (bocsi, de már ha egyáltalán akar) ő szenved a legtöbbet. Hidd el van egy pont amikor az ember azt mondja, hogy mostmár elég nem birom tovább! Na ilyenkor is el kell fogadni amit ő akar, hiszen a fájdalmakat is neki kell elszenvednie. Mindenféleképpen állj mellette, erősítsd lelkileg és fogadd el az ő érzéseit!
Én kívánom, hogy legyen jobban és akarjon még harcolni az életéért.
itt szerintem leirnak mindent -csak éppen az igazságot nem ...
És egy jótanács halgas anyukád megérzésére -nem véletlenül mondta azt amit ...Te nem gyógyulhatsz meg helyette !!!!bármennyire is akarod -inkább támogasd mindenben -ugyanis sajnos ettől van egy sokkal veszélyessebb dolog ami kialakulhat . egy a lényeg ne érezze magát elhagyatotnak !!!ez most a legfontosabb !!!
Figyelj tessék pozitivan gondolkodni és arra gondolni, hogy nem komoly a baj! Anyukádat is tessék erre ösztönözni! Tudom nehéz, de muszály erre gondolnotok!!!!
Szurkolok értetek, hogy ne legyen baj!
Szia,csak annyi történt hogy csináltak egy uh majd megszurták és sikerült mintát venni de egy hét mire lesz eredmény,ugy hogy most várunk...:-(
Anyu azt mondta a hátán a honaaljához közel szurták nem tudom ez pontosan hol lehet csak annyit mikor 5évvel a mellével műtőtték a honaaljábol is vettek ki daganatot lehet ez ujjult ki?Fogalamam sincs:-(
Bármi lehet és ezen most ne idegeskedj! Menj el vele, hátha az segit neki is.
Tudod nem könnyű lelkileg elviselni, ha az embernek újra kiujul valami betegsége!
Szurkolok nektek!
annyival lettem okosabb hogy egy 90*60mm valamit találtak a lapockája alatt doki szerint nem lehet izűleti gyulladás ahoz tul nagy:-(szerdán megy uh és ha tudják lokalizálni megcsinálják a szövettant ha nem akkor még egy ct:-(csak azért irom hátha még valaki olvassa
Szerintetek ez milyen daganat lehet?
Szia Krisztina erről már irtam mégsem hisznek benne a mellrák után a leggyakoribb áttétnek nevezett betegség a csontdaganat és a tüdődaganat
eről azt 5 évről is irtam -amugy ez azért van mert anyukád belül nem tudta feldolgozni a történteket és most önértékelési konfliktusa van - többet nem irok
de tudok 2 embert ajánlani akik gyogyszerek nélkül is tudnak segiteni -ugyanis csak anyukád képes meggyogyulni -ha megérti a betegség egy jelzés és nem véletlenül alakul ki -
Nekem nem kell rákérdezni, mert én tudom!
Inkább Te kérdezz rá!
Esetleg leirjam neked az egyik leletemet? És képzeld el nincs bennem idegen test! Viszont ugyan ez van a bal vállamnál!!!!Izületi dolog! Ezt a kifejezést több helyen is használják, mert ez egyfajta jelzés, hogy ott nem stimmel valami.
Na nyugi, ne idegeskedj! Tessék vele beszélni személyesen! Mond meg neki, hogy szükséged van rá és ne csinálja veled ezt, ha szeret!
Tudod nagyon nehéz amikor beteg az ember akkor sokszor képes feladni a küzdelmet, de ha segitenek akkor kitart!
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Van valaki aki tudja értelmezni az MR vizsgálati eredményeket?
- Miként segíthetek eredményesen a gyógyszer és alkohol függő ismerősömön?
- Segítenétek a vérképem néhány eredményét értelmezni?
- Befolyásolja-e gyógyszer a másnap reggeli terhességi teszt eredményét?
- Ovulációs teszt eredményét hogyan kell értelmezni?