10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet? (tudásbázis)
Nekem a dokim azt javasolta, hogy narancslét igyak! Jobb mint a kv, és a terhesség alatt amúgy sem nagyon lehet kv-zni.
És sok rostos,pl barna kenyér, ilyenek. szinten tartja a vércukor szintet, így nem fájdul meg a fej.
Pihenj sokat ha tudsz!
Szia!
Én is fejfájással szenvedtem a terhességem első harmadában. Mozogtam, sportoltam, sokat ittam, de semmi nem segített. Egy kedves ismerősöm a grapefruitot javasolta, mert az a gyümölcs általános fájdalomcsillapító, és frissen facsarva nagyon finom íze van. Csak ajánlani tudom, nekem bevált.
Szia!
Én úgy olvastam valahol, hogy a fejfájást a magnézium és a kalcium hiány is okozhatja kismamáknál.
Próbáld ki a pezsgőtablettát, nekem bevált.
A gyógynövényre azt mondta hogy lehet, persze nem természetgyógyász, biztos nem lehet minden fajtát. PVigyázok nagyon, eddig én is algoporint szedtem, 6hetestől 10 hetesig de már nagyon örülnék ha elmúlna és semmit nem kéne szedni.
A panadol nem állította ki. Így is csak vég esetén veszem be de néha elviselhetetlen a fájdalom.A doki azt mondta hogy el fog múlni. Hát remélem! :)
Nem ürülnek ki, mert nem hashajtó, hogy felszívódás előtt kimossa a beleket. A méregtelenítő hatás nem ezt jelenti. :-))
Csak antioxidáns, erősíti az immunrendszert, a fogzománcot, az erőnlétet és emeli a vérnyomást kicsit, plusz élénkít hosszan.
De a koffein tartalmú eleve nem jó megoldás hisz a vérnyomás lent marad a pulzus meg felmegy így veszett ügy:(
Én zöld teát sem innék, mivel méregtelenítő nem csak a rossz dolgokat mossa ki hanem a hasznos dolgok is kiürülnek mielőtt felszívódhatna.
Szia!
Nekem a rekordom 85/49 volt a vérnyomásom, pajzsmirigy problémám van,említettem endokrinológus dokinak,ő azt mondta,h egyek meg valami sósat,mert a sós felviszi kicsit a vérnyomást.
Ha megeszel egy kis ropit,attól bizti nem lehet gond,és még finom is!!!
Próbáld meg,nekem bevállt!!!!
Citromfüvet lehet várandóság alatt :)
Esetleg csoki?????
szia! mielőtt bármit iszol, eszel, beszedsz, kérdezd meg a dokid, a legtöbb gyógynövény alkalmazása nem javallt terhesség alatt, főleg a kezdeti időszakban, vigyázz magatokra nagyon. anno az én orvosom azt mondta, inkább vegyek be egy algopyrint, mert a migrén többet árt a magzatnak, mint az. én is nagyon fejfájós voltam, nem feltétlen az alacson vérnyomástól van, lehet simán a megváltozott hormonszint okozza. szóval mindenképp hívd fel az orvosod, h mit tegyél.
jó egészséget és szép terhességet kívánok
De, de jó fejfájásra, álmatlanságra, emésztésre.
Én ezt ittam az előző várandóságomnál.
Igen, a vérnyomásom maradt lent, a pulzus meg már 100.
Citromfű??Az nem nyugtató hatású?
Szia!
Citromfűteát próbáltad már???
kv a csak a pulzust emeli :(
További ajánlott fórumok:
- 110/56 a vérnyomásom, ez alacsony vagy még normális?
- Alacsony vérnyomás milyen tünettel jár? Mit lehet tenni ellene?
- Alacsony vérnyomásra gyógyszer vagy természetes gyógymód?
- Van köztetek olyan, akinek alacsony a vérnyomása?
- 90/66 a vérnyomásom! Szerintetek ez nagyon alacsony?
- Hirtelen fellépő mérhetetlenül alacsony vérnyomás, izzadás, mitől lehet?