Hirtelen fellépő mérhetetlenül alacsony vérnyomás, izzadás, mitől lehet? (tudásbázis)
Hogy-hogy 100-al? 100 hgmm-al? Ha tényleg ez valós, amit írtál, akkor nagyon rossz a gyógyszer, amit kaptál, de legalább amíg nem tudsz másik orvoshoz menni, ne felet vegyél be, hanem 1/4-et csupán, bár én még ilyet nem hallottam, ami nem zárja ki ugye, hogy lehetséges.
A háziorvos Valsartan HCT tevát irt fel, minden reggel 1 szemet, de 100-zal visdzi le aq vérnyomásomat a fél szem is és elég rosszul vagyok tőle, nehéz ugy dolgozni. Különben nyáron sokkal rosszabb volt, hűvössel jobban érzem vagyok.
A háziorvos Valsartan HCT tevát irt fel, minden reggel 1l
köszönöm, kedvesek vagytok tényleg nagyon jól esik, de nem küldött tovább.....ez van
pl. vitaminhiány is, vagy keveset iszol....na, azért nyugi, és vizsgáltasd ki magad, kérlek :-)
Pedig az jó lett volna.
Most már várd ki azt az egy hónapot. Eltelik az elég hamar. Muszáj lenne, hogy megtudd, mi baj van, és be legyen jól állítva a gyógyszer.
A házi? Hát azért a helyedben simán kierőszakolnám.
Nem akarok találgatni, mert egészen hétköznapi dolgoktól bármely szervrendszert érintő betegségek tünete lehet ez. Legalább egy kiindulópont lenne a labor. Jobbulást neked!
Ha nem akartad, akkor nekem nincs is mit mondanom.
Na ezen csodálkoztam én is, hogy még laborba sem küldött el.
Nagyon nagyon sok dologtól. Belgyógyász, endokrinológus segíthet. Legalább egy nagylabor jó lenne.....
hát nem adott, nem találta szükségesnek, meg az egy hónap mire bekerülök.elcsesztem, mert kihívták volna a mentőt, és akkor ki lettem volna vizsgálva, de nem akartam
még nem régóta szedem, úgyhogy még nem kellett kiíratni, mert tart az első dobozzal
Beutalót csak ad a mostani orvos a kardiológiára?
és akkor kitől kapod a recepteket havonta?
Nem ő írta fel, hanem egy másik orvos, mert amit ő írt fel nem használt, és volthogy 170-re is felment.De ahhoz a másikhoz nem tudok járni.
Nekem meg fájt a fejem, hasam, és elsötétült minden.
nálam ez a veszély nem áll fenn, én már túl vagyok az ilyesmin
Vércukorszint leesés...
Nekem legalàbbis akkor van ilyen meg füllzúgás, hànyinger, szédülés.
Nekem terhesség alatt volt végig ilyen, párszor ájultam is, csak mellette a pulzusom az egekben volt.
Lehet, hogy indokolatlanul sok vérnyomás csökkentőt szedsz de ugyebár azt is ez a doki írta fel.
Lehet, hogy nincs nálatok másik orvos, de azért kivizsgálásra csak el kellene küldenie.
80/60 azt hiszem....itt nincs másik orvos sajna
Nem ártana orvost váltanod és tisztességesen kivizsgáltatni magad.
hagyományos higanyossal mérte, egy párszor nekifutott, mire sikerült neki
:)
ha nem mérhető, akkor rossz a vérnyomásmérő (mondjuk kifogyott belőle az elem), vagy bénán lett felrakva a karra a mandzsetta
Nem, nem ma történt, és elvittek orvoshoz, de nem lettem okosabb tőle.azt mondta, hagyjam abba a vérnyomáscsökkentőt, és el van intézve. De még soha életemben nem volt velem ilyen.
nem feltétlenül
szerintem az ilyesmikkel nem jó találóskérdésesdit játszani, sipirc a dokihoz
...és azért Neked is igencsak hasznos lenne orvoshoz menned, hogy beállítsák a vérnyomásod, mert nem szabad így szaladgálni. Egyre gyengíti a szívedet ez az állapot.
A 80/50 még mérhető. Persze hogy rosszul is van az ember.
De ha nem mérhető, annyira alacsony, akkor baj van.
Én is szoktam igy járni, vagy 200 Hgmm-n felüli a vérnyomásom, vagy 80/50, de3 mindkét esetben hányingerem van.
További ajánlott fórumok: