Már csak pár kg a célig! (beszélgetés)
Sziasztok!
Tényleg eltűnt innen mindenki...:(Biztos mindenki leadta az utolsó pár kg-ját...Úgy látszik csak én kínlódok még velük...:(
Noémike!Ha nem gond nem írnám le honnét való vagyok,de Győrbe el tudnék menni ha lenne egy Update nap.Bár azon gondolkodtam,h.tök ciki lenne,mert tuti nem bírnám végig csinálni Norbi,és Réka tornáját egyhuzamban...:S:(:)
Szép napot!
Sziasztok!
Mindenki elérte már a célját,vagy hova tüntetek?!:D
Noémi!Majd szólsz,ha tudsz arról valamit,h.mikor tartanak update napot Norbiék Győrben?Oda el tudnék menni én is:)(ha jól emlékszem írtad,h.majd lesz ott is...)
Szép napot!
Sziasztok!
Szinte minden nap szoktam tornázni..."Fanatikus"lettem...:DPedig szerintem egy nagyon lusta ember vagyok...:)
Még kb3-4 kgot szeretnék fogyni...
A capoeira nekem nagyon bejött:)Hasonlít Norbi Kicboxához...Nem nagyon ugrálós,mégis megizzaszt...Kb egy óra alatt van meg a capoeira,mert mostanában úgy csinálom,h.egy bemelegítés,2 aerob,egy hasizom,és egy nyújtás(megvan Czanik B.mindegyik capoeira dvd-je és ezeket"mixelem")az erősítést ki szoktam hagyni..
Eddig csak R.Rékát csináltam,de az inkább formálásra jó,és nekem még fogynom kell(ene)...
Sziasztok!
Jönnék én is...:)már nagyon régóta stagnál a súlyom...Most azzal próbálok rásegíteni,h.Réka helyett Czanik B.capoeira dvd.t csinálom...Ez nagyon megizzaszt...Hátha segít rajtam,h.végre meginduljanak a kg.-ok lefelé...Másban már nem tudok bízni...Kezdek nagyon kétségbe esni...:(
Szia. Elképzelhető, hogy amiatt stagnál a súlyod fél éve, hogy nőtt az izomtömeged. Hiába égett a zsír, a testsúly havonta kb. 1 kg-val növekszik.
Vagy a másik variáció, ha túl sokat edzel, akkor van egy holtpont (súlyban), amin nagyon nehéz átjutni, de amikor sikerült, onnantól fogva nagyon nehezen jönnek vissza a kilók.
Szia!
Hasonló cipőben vagyok. 168cm-hez 53 kg vagyok, s az álomsúly 58kg !!!
Én Rékázok minden nap, kivéve vasárnap. Ez a pihinapom. Figyelek arra, hogy mit eszek, s mennyit eszek. Nálam inkább a poci a gond.
Szió:))
Én jövök,ha lehet:))
Legutóbb 55,6kg voltam 51-52 a cél,én kcalt számolok(1500/nap),heti 2gyüminappal,amikor ugyebár nem számolok.
Heti 5x tornázok Rékára,néha Norbira és ez a második hetem h.eljárok kondiba futni és taposni.
Nekem is a combommal,illetve konkrétan a külső combommal van bajom.:((
A karate fittet csinálod?Nagyon bonyolult?
Sziasztok!
Gondoltam létrehozok egy fórumot, hátha vannak még olyanok rajtam kívűl, akiknek már csak pár kg mínusz kell az álomsúlyig, de az sehogy se akar lemenni. Én 5-6 kg-val küzdök kb fél éve. Most 23 éves vagyok, 167cm magas és 65 kg, nagyon szeretnék 60 alatt lenni. Anno amikor elkezdtem a fogyókurámat voltam 78 is. Aztán rákaptam a tornára, mert én inkább tornáztam mint diétáztam. Meg azt tudni kell rólam, hogy nekem a fenekem és a combom ami aránytalanul nagy hozzám képest :)Legalábbis én így érzem. Az elején Cindy Crawforddal, Bíró Ica... Mostanába legmagiceztem ami nagyon hatásos volt, csak a hátam nem bírta. Aztán most updatelok és csinálom a Norbi és Réka tornákat. 2 hét Réka torna 1 hét Norbi. Bár hogy most itt a Norbi új dvd-je azt részesítem előnybe. Röviden ennyit rólam. Ha nektek van valami tutti ötletetek ami bevált, vagy Ti is hasonló cipőben jártok, akkor várlak Titeket. Írjatok minél többen!