Már csak 5 kg hiányzik a végső célig! De nem akar lemenni! Segítsetek! :) (beszélgetés)
az normális, ha egy idore stagnál a suly. probáld ki, h este nem eszel semmit 6 után, v csak fehérj etartalmu ételt, v zoldséget. én grepit szoktam zabpehellyel, nagyon jol laktat és nem terhel. egyébként is a grepi segiti az emésztést.
és tornának inkább cardiot... én a Shaun-T féle INsanityt csinálom 3 hét alatt combrol -2 centi,pedig nem számoltam semmit, csak este nem ettem max grepit, és 2után semmi cukros.
Hahó,
Én -28 kilónál tartok, még 6-ot szeretnék leadni.. heti 12 óra kardiom megvan-ennek fejében a kajára nem figyelek már, vagy csak nagyon minimálisan... ami tudom, h számomra bejönne, az a 6 utáni nem evés, de az órák miatt egyszerűen muszáj ennem... :S viszont én köv héttől elkezdek heti 2*1 óra gépes edzést csinálni, mert most kezdem látni, hogy a bőrömnek kell... talán ezzel lemegy a maradék :)
Nekem is az utós kilók vannak és egy ismerősöm ajánlotta a Weight Watchers diétát,van is itt fórum.Lassan 2hete csinálom és már lement kb.2kg,egyébként sok mindent próbáltam már és csak ez vált be.Könnyebb a pontokat számolni szerintem,mint a kalóriát!
Szép napot!
Szia!
Én sosem számoltam a kalóriákat, mégis sikerült lefogynom. Amit a józan ész diktált azt ettem, a mennyiségre odafigyelve. Szerintem változtass úgy a mozgásformán mint a kaján. Beállt erre a szervezeted, magyarul hozzászokott. Találj ki valami újat! Sok sikert!
Az RR rendben van de lehet abból is többször és a többit is csinálni.
Én inkább Cardio jellegű tornákat csinálnék az Alexandra helyett.
Szia!
Én is ezzel küzdök, nekem már csk 3-4 kg kéne...nagyon nehéz, én számolom a kalóriákat, mert máshogy ez nem fog menni....meg a sport közben elhasznált kalóriákat is számolom...nem tudok mást tenni..csak türelmesen várok és mindent megteszek a cél érdekében :)
Sziasztok!
Kicsit több mint egy éve kezdtem el fogyózni! Elöször kalóriaszámolással, majd a saját magam által kialakított rendszer alapján. Fogytam is több mint 10 kg-ot. Most még kellene 5 kiló, hogy a végső cél is meg legyen, de már jó ideje stagnál a súlyom. Heti négyszer, de sokszor ötször tornázom. Napi ötször eszem. REggelire általában pirítóst, koffeinmentes kávéval. Tízórai vagy gyümölcs, vagy müzli, vagy túró rudi. Ebédre ami jól esik. Uzsonna joghurt. Vacsira pedig abonett felvágottal, zöldségekkel, vagy saláta. Nem mondom, mostanában talán nem voltam annyira szigorú magammal és néha ettem olyat is, amit nem szabadott volna. Várok tippeket, tapasztalatokat! Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Hiányérzet az életedben
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Ki hiányzik most?
- Mi hiányzik most?