Manna szappant vagy shea vajat használt már valaki ekcémára? (beszélgetés)
remélem, jobban vagy!
ha mégsem, elmesélem, hogy egy ismerősöm 10 éve teljes testfelületén ekcémás volt (így!), és biolaboros kezeléssel elmúlt neki.
Én már harmadszor rendeltem tőlük.Egyszerűen csodaszer..imádom! Az összes szappanuk megvan..a shea vaj, az avokádó vaj, a tahiti olaj, a kakaóvaj..csak azt bánom, hogy nem előbb találtam rájuk.Sok kellemetlen, égő, fájó, viszkető érzéstől kíméltem volna meg magam! De jobb később, mint soha:)
Imádom a termékeket..a bőröm teljesen kisimult, puha, bársonyos tapintású.Nincsenek ekcémás, hámló, viszkető foltjaim..végre megtaláltam a megoldást a sok szteroidos kenegetés után! Azért ez nem semmi!!Legalábbis nekem nem!:):)
nos megvettem a manna szappant 2félét és shea vajat is eredmény:nagy 0..ugyanúgy fáj..sőt mostmár terjed a tenyeremre és átterjedt a másik kezemre is..ja és mostmár cataflant kell szednem mert annyira lüktet az ujjam ugyanis a körmöm alatt is véresre reped..szóval ez van..pénzt visszautalják..
novembertől megyek mindenféle kivizsgálásra mert igy nem tudom milyen munkát fogok találni amikor még az is fáj ha a kislányom popsiját kell kitörölnöm..szóval ez van
Sziasztok.
Találtam otthon egy bontatlan doboz shea vajat, de nem találok rajta szavatossági időt. Az biztos, hogy több mint 1 éve megvan, de lehet, hogy inkább kettő.
Kérdésem, nem tudja valaki, hogy mennyi a szavatossági idő, illetve hogy hogy néz ki a romlott? Már ha látott olyant valaki.
Köszönöm
Tegnap jött meg a manna szappanom. Ma azzal mosom a kezemet, (igény szerint, amikor kell).
Azt kell mondanom, hogy bár a vörös foltok még nem múltak el az ujjaimról (ekcéma), de határozottan lenyugodott a bőröm (máskor ilyenkor már szétvakartam az ujjaim közét).
Eddig pozitív a tapasztalatom a manna szappannal.
Nekem sok évig volt ez a problémám..egyedül az elocom segített..minden másnap be kellett kennem az orrom tövét, a homlokomat, és az államat..mert ha elmulasztottam, bizony csúnyán viszketett, és esztétikailag sem volt valami szép......
5 hete hordok egy karkötőt...4 hete pedig egyetlen egyszer sem kellett használnom a krémet..ugyanis nem jönnek elő a viszkető ekcémás foltok!!!
Sziasztok!
A kisfiam 14 hós múlt. Neki endokrin ekcémája van. Azt mondták, hogy vszínű, hogy kinövi. Nagyon enyhe. Itt egy jó link: [link]
Mi használjuk a lipobase kenőcsöt. Szerintem nagyon jó. Ha valakit érdekel, szívesen leírom bővebben a tapasztalatot vele kapcsolatban.
na látod megy ez neked:)))
nem a legjobb az ekcémás kéz,és van olyan munkahely pl.étterem ahhol el is küldhetnek,mert azt mondják fertőző...
Muszáj ellene valamit találni,mert sajnos vannak olyan emberkék akiknek muszáj használni valami oknál fogva..:(
tudom de én ettől meg vagyok "mentve", semmilyen vegyszert nem tudok elviselni
ha belélegzem gáz van, inkább mindent megprobálok enélkül, pl asztalt husvágódeszkát sóval dörzsölöm le e célból, vizkövet ecettel, ilyesmi, sajna muszály
Magában a shea is jó, de ha keverni akarod, akkor a sheához tegyél annyi bázisolajat ( 2 rész ligetszépe, 1 rész lenmag), amennyit szimpatikusnak gondolsz. Nincsenek szabályok. Általában 2 rész sheához szoktunk adni 1 rész bázisolajat.
Illóolajból a levendula, a teafa és a geránium nagyon jó, 50 ml-enként 3-5 cseppel számolj.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Szólánc - ('oly ritkán használt) ö-ő, ü-ű betűkkel
- Reszelt babaszappant használt valaki mosógépbe? Ha igen, kell valamit hozzátenni? Rengeteg van, gondoltam elhasználom
- Bármelyik manna szappant használhatom hajmosásra is?
- Hol lehet ún. hajszappant beszerezni? Használt-e már valaki, mi a tapasztalat? Ugye természetes anyagokból van?
- Használt már valaki kecsketej szappant? Hol lehet kapni?