Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Málnás-joghurtos piskótatekercs recept

Málnás-joghurtos piskótatekercs recept

A Málnás-joghurtos piskótatekercs hozzávalói:
25 dkg Sütomargarin

1 db piskótarolád

1 csomag vanília ízű pudingpor

3 evőkanál cukor

2 pohár gyümölcsjoghurt

2 evőkanál porcukor

30 dkg málna

1 dl víz


A Málnás-joghurtos piskótatekercs elkészítési módja:
A pudingot simára keverjük a cukorral és egy deciliter vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük, és felfőzzük. A Krémalapot porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot, és egyenletes krémmé dolgozzuk össze. Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a gyümölcsdarabokat. A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.

A krémhez használhatunk más gyümölcsöket (pl. eper, körte, barack) azonos ízesítésű joghurttal vagy gyümölcs ízesítésű pudingport, natúr joghurttal.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A málnás-joghurtos piskótatekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook