Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Malabszorpcióból meg lehet valamilyen módon gyógyulni? fórum

Malabszorpcióból meg lehet valamilyen módon gyógyulni? (tudásbázis)

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Andi6020)
szept. 27. 06:36

Van akinek sikerül kigyógyulni.

Pl.:

1. kiderül, hogy a gluténnel is problémaja van amit 2-3 hónapra szüneteltet és utàna helyre jön a fruktóz. Na persze ha nincs baj a gluténnal nem szabad szüneteltetni állítólág mert legközelebb nem fogja elfogadni a szervezete.

2. Van akinek a belekben lèvő bacik okoznak gondot. pl e-coli

Tehát vannak akiknél ez gyógyítható és én bízakodom. Én per pillanat a margarin abba hagyásában bízom, lehet az is ludas szerintem. Nagyon bízom benne most ebben :-) Olyan boldog lennék, nem én vagyok beteg hanem a gyermekem.

A vaj tejből azért evett margarint. Vagy lehet a margarin nem lehet gond??? :-(

4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 25. 20:02
Nem gyógyítható. Én kitapasztaltam, hogy mit ehetek, és mit nem. Más megoldás nem nagyon van.
szept. 25. 18:16
En ezt a szot sem ismerem, sorry, hogy ilyen butus vagyok.
szept. 25. 10:38
Őszinte legyek én még sosem hallottam róla, de most hogy rákerestem, fruktóz intoleranciára gondolsz? Mondjuk igazából nem értem, mert ha ilyened van, akkor gondolom te jobban képben vagy, és eleve tudod, hogy nem gyógyítható, csak odafigyeléssel szinten tartható...
szept. 25. 06:22

Sziasztok!

Biztos van itt olyan akinek sikerült meggyógyulni a malabszorpcióból.

Le tudnátok írni mi vezetett a gyógyuláshoz?

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook