Mivel lehet a pálinkát felhígítani, hogy ihatóbb legyen? Valamilyen üdítővel? (tudásbázis)
Igen Tudom de mégis kevesebb összességében mint bármelyik piában.A legtöbb pia tele van cukorral!!
Persze a tiszta pálinkát szerintem nem lehet öszekeverni semmivel nem lesz finom.
Ez legalább gyümölcsből készül.
S ha saját kezűleg szedjük össze a fa alól, biztosak lehetünk benne, hogy bio :D
kinek a pap, kinek a papné.:)
én a vodkával vagyok úgy, hogy felőlem bármibe öntik én azt meg nem iszom.(talán nem kellett volna olyan sokat innom belőle aug. 20.-án...) :D
szerinted azt írtam, hogy "miért kell meginnom azt, ami nem ízlik?" olvasd el mégegyszer. és a kérdőjelet ismered, ugye? gondolom, egyértelmű, hogy senki nem mondott semmit, egy kérdést tettem fel.
egyébként meg ha valakinek nem jön be a pálinka íze, az csinálhat vele akármit, mert az mindenen átüt. túl rövid az élet ahhoz, hogy ilyesmivel bajlódjunk.
ú én csak megérzem a szagát, rosszul vagyok, semmivel nem bírom meginni
pedig amúgy nagy piás vagyok, sört imádom, meg viszkit, vodkát, az agancsos kólát is, de a pálesszel ki lehet üldözni a szobából is, ahol kinyitják...
pálinkát is lehet long-osítani, de inkább fanta bodzát javaslom mézes bodzával.A bodzás élmény garantált.:D
De íztől, ízléstől és kívánt hatás elérésétől függően változtathatsz pálinka mennyiségén és üdítő vagy sör mennyiségén. :D
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Írjatok olyan dalokat, amelynek első sorában valamilyen szín van
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?