Volt már valaki "bemérésen"?Candidás vagyok, eléggé nagy mértékben, ki lehet gyógyulni belőle valaha? (tudásbázis)
A peteérést hormonálisan is meg tudják határozni; az UH kevésbé megbízható. Ha ilyen gondjaitok vannak, irány valamelyik klinika; vérvizsgálatból kiderül mi lehet a baj.
Minden jót!
Sziasztok,
Minden noi problemara nagyon jo a cickafark+palastfu+koromvirag fozet. Nekem evekkel ezelott volt petefeszekdaganatom amit eltavolitottak a jobb oldalon telyesen. A bal oldali petefeszkem is tele lett cisztakkal kesobb. Akkor mondta az orvosom, hogy az egyik betege ettol a fozettol (plusz cickafarkos ulofurdotol) gyogyult meg. En egy honap alatt rendbe jottem es rogton teherbe is sikerult esnem.
Cickafark sok noi gondra jo, az ize eleg rossz es napi min. masfel- ket litert kell fogyasztani belole.
Viszont most en is gyanus candida jeleket tapasztaltam magamon. Meg tudnatok mondani, hogy hol csinalnak candida bemerest?
A női ciklus a menstruáció első napjával kezdődik és a következő menses első napjával ér véget.
Találtam egy ilyet: [link]
Ezt most igy nem igazán látom át ahogy leirtad. De szerintem lehet peteérésed. Teljes biztonsággal a nődoki tudná megmondani UH-al. Azon látszik. Még azt is meg tudta mondani milyen vastag a méhnyálkahártya. Egyébként cisztákat kerestünk, mert PCO gyanús voltam. De szerencsére azok nem voltak.
Bár ez már elég régen volt, azóta sokat fájdogált a hasam talán meg kéne nézetnem megint. Ebben a peteérésesd dologban sem vagyok biztos, ezért mindig védekezünk.
csak azért kérdem, mert én próbáltam már a hőmérőzést is, de olyan grafikon jött ki, hogy azon egy prof sem igazodik el :DDDDD
a másik, hogy 19naponta jön meg, 5 napig van, tehát nekem kb a 6. napon lehetne teherbe esnem. de semmi. lehet, nincs peteérésem??????????
A korai petefészek kimerülést is autoimmun folyamatokkal magyarázzák. Ez a kimerülés már 24 éves korban is megtörténhet. Durva....
Én 21 vagyok, de már most sincs soha érett petesejtem..
Maga a gomba is okozhatja a petefészek gondjaid, de a nagyobb baj az, hogy autoimmun folyamatokat indít be amik megtámadják. Ezt az interneten olvastam, mert én is hasonlóval küzdök. Nekem is csak az egyik termelt, mert a másikkal valami történt de a nődoki sem tudta megmondani mi.
Sajnos autoimmun folyamatokat indithat el a gomba, ami elpusztitja a petesejteket, de úgy hogy nem lesz mi megérjen később.
szerintem is a diétát mindenképp csináld végig,azzal CSAK HASZNÁLSZ!!!s,ha teljesen meg fog tisztulni a szervezeted a gombától,akkor sem kellene visszaállni a "régi" szokásokra,hanem folytatni ugyanúgy a helyes táplálkozást!!!
sajnos ez tényleg egy hosszú folyamat lesz...valahol olvastam anno,h Pokrivtcsák Mónika fél év kemény diéta után kigyógyult belőle!!! :)))
Szió!
Én is bemérésen voltam. Biorezonancián. Ott azt is megmondják hogy személyre szabottan melyek azok a nem gyógyszerek, hanem gyógynövény készítmények amik neked jók lehetnek. Ha már ekkora a gáz, szerintem baromi kemény, hosszú diétával lehet helyrerázni magad. Szerintem egy próbát megér. Ha nem javul, legalább tudod hogy megpróbáltad. De ha el sem kezded, mitől várnál javulást?
priviben megirtam a lap cimét.... ott van fórum is, szerintem ők többet tudnak segiteni neked, mert ugyanilyen problémájuk van! nézz szét ott is!!
én beszedném a gyógyszert, rosszabb biztos nem lesz, és ha megvan az esély hogy segit, akkor nem veszithetsz csak pénzt! de legalább tudod hogy neked az jó vagy sem! A fórumon tuti tudnak a gyógyszerről is mondani vmit.
már végig csináltam egyszer a diétát,de semmi javulás,a csajnak mondtam is,azt mondta túl nagy mértékben van telítődve a szervezetem,és csak a diéta kevés!
Van gyógyszer de eléggé drága lenne havonta,és nem szeretném ha 3 hónap múlva meg kiderülne hogy ugyan ott tartok ahol most,pluszba még a pénzem is bánja.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Felnőttként (kb. 30 évesen) milyen mértékben és meddig tűröd el, hogy a szüleid, a nagynénikéd, stb. beleavatkozzanak az életedbe?
- Agykontrollal gyógyulni!Távgyógyításban jártas esetleg valaki?
- A pánikbetegségből véglegesen meg lehet gyógyulni?
- Enyhe, huszonéves korban kialakult laktózérzékenységből "ki lehet gyógyulni"?
- Mit tegyek, ha valaki NEM AKAR gyógyulni?