érdeklődtem én is anno...amiatt hogy a gyerek saját későbbi társai között és az óvónénijénél kezdjen szokták ajánlani a szeptemberi kezdést.
ahol nagy a helyhiány nem tudom hogy van de hivatkozhatsz arra hogy muszáj dolgoznod akár irásban is akár picit eröltetve!
nekem azt mondta az óvónő elvileg mivel be van íratva kezdhetne is a felvétel időpontjától,csak amiatt rossz hogy nem biztos hogy a saját későbbi óvónőjénél és a saját csoportjában kezdene illetve ott a nyári szünet,ahol konkrétan nálunk egy hónap takaritási szünet van ebböl két hetet lehet más ügyeletes ovodában...viszont akkor is idegen emberek egy frissen beszokottnál stb
ha máshogyan nem tudod megoldani a szabály szerint lehetne elvileg vinned
Ja, bocsi, gondolom azt hittétek most tölti be a 3-at, de majd csak jövőre, akkor gondolom jövőre kell beiratni. Egyelőre még csak érdeklődöm, hogy tudjak tervezni, meg ha bölcsibe kell adnom, akkor oda már be kell iratni.
Kislányom jövő év májusban tölti be a 3. életévét! Májustól ugyebár nem kezdheti az ovit, szeptemberig meg nem tart ki a szabim! Ilyenkor mi van? Irassam be bölcsibe?