2001-2003-ban született gyerekek anyukáinak pletyó fóruma (beszélgetős fórum)
húúú van itt még valaki??
na adhatok tippeket nyál csorgatás az édesség polc elött mert nassi helyett pelus kell meg ilyenek. Nekem a srácok elintézik a fogyókúrát amint leülök enni eleszik elölem a hamit.
jó retró mignon...így írják,asszem...:))
puncsos,diód,csokis cukormázas sütike...nyamm...
ajjj csajok ti itt csokiztok én meg próbálok nem hízni már olyan sokat...)))))de nem olyan könnyű visszafognom magam....hi-hi
Én megmondom őszintén hogy nagy nassi bajnok vagyok igazi csoki zabagép, viszont ami nagyon hiányzik az a finom torta szeletek amit régen a cukrászdákban lehetett venni. Mióta ezekkel az adalék anyagokkal csinálják a sütiket nincs jó ízük. Olyan gej az ízük. Hjajjj azok az isteni szülinapi csoki torták......
sziaaaa...
köszikeeeeeeeee.....:)))
Na én a robbanó cukros Milkával nosztalgiáztam így legutóbb, pezsgett robbant és nyammmiiiiiiiiiiiii.
de jóóóó...én is ilyenröl ábrándozom,de sajna...beérem a papirjaival is..:))
ettem Milka csokit valamelyik nap,a legújabb málnásat,ahogy beleharaptam rögtön az az íz jutott eszembe,amilyen izű volt az egyik féle szaloncukor...próbáld ki..."cocoa Pleasure"néven fut,sajna limitált széria...pedig finom...
Bele olvastam a retró naplóba!!! nagyon tutiiiiiiii ha még egyszer ehetnék olyan édeségeket mint amik a nyolcvanas években voltak jajjjjjjjjj de jó lenne még akár egy szaloncukor is............
Az nem csoda a mi torkunkon és bent ragadt a szó :D
Már jó ideje nem folyt itt beszélgetés, ezért jó hogy csatlakoztál egy kis vér frissités mindig jól jön!!!
köccke...miről megy a pletyó...kicsit visszaolvastam,de...elakadtam...
Persze hogy lehet!! Üdv itt!!
sziasztok...
az én nagylányom is pont aznap született...
lehet még csatlakozni???
szia:)köszi épp most akasztott ki...azt hittem kinötté ezt a "nemvagyokabarátod" című témát...de ma újra kezdték...én is kukkoltam szép családod van:)gratulálok...
Szia még jó!!
Megkukkoltam a képeiteket gyönyörü a kislányod!!!
sziasztok:)köszi az üdvözléseket:)
Szerintem ez teljesen normális
hát már előjött a pánik! :) tiszta hülye vagyok mi? mint valami elsőáldozó kislyány!! :)))
Harang, ásó, kapa!!! :D De izgi úgy irigyelek Brigibaba!
Hűha egyre közelebb a nagy nap!!!
szia!!
Üdv a fórumon!
Gratu a gyerekekhez!
Szia, gratulálok a nagy lányhoz és az érkező kisbabához pedig sok sok boldogságot.
sziasztok:)az én lányom 2001.05.06.-án született:)most várjuk a kistesóját:))))
nem mert üzemen kívül van! :)
tök jó a gyerek szoba, de nem zavarja öket hogy a fejüknél van a radiátor?
tegnap készültek , amikor meg láttam Esztit én is nevettem.
További ajánlott fórumok: