Orosházi szülészeten született gyerekek (beszélgetés)
Nálunk hogy császár volt apa be se jöhetett a műtőbe. Pedig mikor sógornőm szült 9 éve, akkor bent lehetett apuka. Most már más szabályok vannak sajnos.Pedig volt halálfélelmem:))
Mára ennyi, jó éjt. Jövök holnap is.
Állítólag nagyon pénz orientált....én is sajnálom hogy így alakult, de az eredmény a lényeg!
SZülészeti osztályról vélemény?
Simán vagy császárral szültél?
Le voltam tojva nagy ívből. Lement uh-ni, és nagyon nem érdekelte a dolog. A főorvos mondta, hogy ugyan jöjjön már, mert császár lesz. Kb 2 órába tellett mire előkerült, akkor meg már nagyon gyorsan kellett. Amíg bent voltam 1 hétig, egyetlen egyszer rám nem nézett, a csöveket sem ő szedte ki. AZtán utolsó nap, a szülésznőm 2 órán kersztül hívogatta, hogy mennénk, fáradjon már fel kiszedni a varratokat.
Vagy jót, vagy rosszat hallani róla. Mostanában angyon csak a pénz érdekli, tán nem egyszer volt rá példa, hogy szült a kismamája, de nem ment, fontosabb volt a maszekja.
Ismimnél addig húzta a császárt, hogy oxigénhiányos lett a baba.
Szia!
Én orosházi vagyok, ott is szültem.
Hát.....dokija válogatja. A szülészeti osztály dolgozói nagyon rendesek, és aranyosak, de az újszülött osztályon lévőkről már tudnék mesélni, tisztelet az egy-két kivételnek!