Majonézes saláta őzgerincben recept


25 dkg levesben főtt sárgarépa,
10 dkg zöldborsó,
20 dkg sonka,
5 tojás,
1 dl majonéz,
2 dl tejföl,
1 dl húsleves,
20 g zselatin,
Fehérbors,
Mustár,
Citromlé
A Majonézes saláta őzgerincben elkészítési módja:
A tojásokat megfőztem, a sárgarépát és a sonkát kockára vágtam. A zselatint a húslevesben feloldottam, felforrósítottam és lehűtöttem. A majonézt elkevertem a tejföllel, ízesítettem borssal, mustárral és citromlével, belekevertem a zselatint végül a zöldséget és a sonkát. Fóliával bélelt őzgerincformába öntöttem felét, ráhelyeztem a megpucolt egész tojásokat és a megmaradt adaggal betakartam. Egy éjszakára hűtőben dermesztettem. Másnap éles késsel szeleteltem és díszítettem.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2017. márc. 15. 23:40
A majonézes saláta őzgerincben elkészítési módja és hozzávalói.