Majonézes cérnametéltsalát recept
10 perc
A Majonézes cérnametéltsalát hozzávalói:
-200 g cérnametélt
-egy doboz kukorica
-majonéz
-só a tészta főzővizéhez
A Majonézes cérnametéltsalát elkészítési módja:
A cérnametéltet ki kell főzni sós vízben, de óvatosan, mert gyorsan megfő. Egy tálba rakjuk a leszűrt cérnametéltet, hozzáöntjük a kukoricát, amit szintén leszűrünk, és végül hozzáadjuk a majonézt. Jó étvágyat!
Nem egy kalóriaszegény étel, de nagyon finom.
Majonéz adagolásáról annyit, hogy mindenki tetszés szerint adjon annyit hozzá, amennyit gondol.
(Ha túl erősnek bizonyulna a majonéz, lehet tejföllel vegyesen adagolni.)
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Venes, 2008. máj. 18. 12:28
A majonézes cérnametéltsalát elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.