Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Majonézes cérnametéltsalát recept

Majonézes cérnametéltsalát recept

Elkészítési idő 10 perc

A Majonézes cérnametéltsalát hozzávalói:
-200 g cérnametélt
-egy doboz kukorica
-majonéz
-só a tészta főzővizéhez


A Majonézes cérnametéltsalát elkészítési módja:
A cérnametéltet ki kell főzni sós vízben, de óvatosan, mert gyorsan megfő. Egy tálba rakjuk a leszűrt cérnametéltet, hozzáöntjük a kukoricát, amit szintén leszűrünk, és végül hozzáadjuk a majonézt. Jó étvágyat!

Nem egy kalóriaszegény étel, de nagyon finom.
Majonéz adagolásáról annyit, hogy mindenki tetszés szerint adjon annyit hozzá, amennyit gondol.
(Ha túl erősnek bizonyulna a majonéz, lehet tejföllel vegyesen adagolni.)


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A majonézes cérnametéltsalát elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook