Majd holnap... (Á.N.-nek, születésnapjára) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Majd holnap... (Á.N.-nek, születésnapjára)
6. Lhara
2010. okt. 10. 10:34
Ezt csak Te tudod így...
5. 04e95f637a
2010. okt. 7. 14:47
Lyrian!Megint frankó a cikk!Szívemből szóltál!Nagyon is!Tudod,én sem tudok(ahogy te írtad vattacukorba mártva)nagy szavakat kimondani!Hűű,micsoda emlékeket hoztál fel bennem! :)) Jó emlékeket! :) Írj még sok cikket! :)
4. a0cc3bd7dd (válaszként erre: 1. - Lyrian)
2010. okt. 7. 14:20
Nagyon tetszik!Puszi:-)
2010. okt. 7. 13:59
Látod-látod, hogy tudsz te olyat írni...!? Könnyed, vidám mégis elgondolkodtató romantikus írásodat jó volt olvasni, a hangvétele sem mindennapi. Írj még! :)
2. ac808a6b30
2010. okt. 7. 12:30
Ez szép volt!
1. Lyrian
2010. okt. 7. 10:08
Néha elhiszem, megállíthatom az Idő gyorsan forgó fogaskerekeit, nagynak, óriásnak érzem magam, legyőzhetetlennek, rettenthetetlennek. Néha összehúzom magam, s kapkodva rohanok a percek után, görnyedten, fáradtan, karikás szemekkel.
Esténként, amikor itt vagy, minden olyan könnyű. Ilyenkor futnak a másodpercek szédítő sebességgel, s én csak keresem azt a vasdarab-szót, amit belevágnék a Időbe, hogy csak most, csak ebben a pillanatban álljon meg recsegve, dermedjen meg minden mozdulatlan jégcsapként.
Ugrás a teljes írásra: Majd holnap... (Á.N.-nek, születésnapjára)
Esténként, amikor itt vagy, minden olyan könnyű. Ilyenkor futnak a másodpercek szédítő sebességgel, s én csak keresem azt a vasdarab-szót, amit belevágnék a Időbe, hogy csak most, csak ebben a pillanatban álljon meg recsegve, dermedjen meg minden mozdulatlan jégcsapként.
Ugrás a teljes írásra: Majd holnap... (Á.N.-nek, születésnapjára)
További ajánlott fórumok:
- Csupán 5kg-ot szeretnék fogyni, de már kb 1 éve mondom, hogy majd holnap...hogyan kezdjem?
- Majd holnap?!
- Mit vegyek 50 éves pasi születésnapjára, közeli, majdnem a fiam?
- Anyukámnak holnap lesz a születésnapja. Szerintetek mit süssek neki?
- Holnap ivartalanítják a lány cicám....Most ivarzik, de megcsinálják a műtétet. nagyon aggódom érte...Mennyi ideig tart majd a lábadozása?
- Segítsetek! Vanilia aromát tettem a felforralt csokis tejszínbe és ettől kicsit folyósabb lett. Holnap ki tudom majd habosítani? Köszi!