Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Segítsetek! Vanilia aromát tettem a felforralt csokis tejszínbe és ettől kicsit folyósabb lett. Holnap ki tudom majd habosítani? Köszi! fórum

Segítsetek! Vanilia aromát tettem a felforralt csokis tejszínbe és ettől kicsit folyósabb lett. Holnap ki tudom majd habosítani? Köszi! (tudásbázis)


12. Hópihe_ (válaszként erre: 11. - Mmacus)
2014. dec. 23. 21:55
Örök hálám, akkor Mostmár nyugodtan alszom. Nagyon aggódtam, hogy nem lesz jó az állaga és az apukám szülinapi tortájába kell, holnapra:). Akkor legközelebb több aromát is tehetek a krémbe?Lenne még egy kérdésem, ha szabad! Diós tortalapot szeretnék sütni, 26 cm-eset. Mennyi diót tegyek bele, hogy jól érezhető legyen az íze? Első próbálkozás lesz a dióssal. Köszönöm előre is, szép estét neked!
11. mmacus (válaszként erre: 4. - Hópihe_)
2014. dec. 23. 19:35
Én is készítettem már ilyen krémet (pl a Rigó Jancsi muffin krémjét is így kell), semmi gond nem volt vele. Szépen felverődött és tartós volt. A lényeg az egy éjszakás hűtés felverés előtt.
10. mmacus (válaszként erre: 8. - Hópihe_)
2014. dec. 23. 19:32
További jó készülődést, boldog karácsonyt!:)
9. Hópihe_ (válaszként erre: 7. - Főnix01)
2014. dec. 23. 19:24
Neked is köszönöm!
8. Hópihe_ (válaszként erre: 6. - Mmacus)
2014. dec. 23. 19:20
Igen, gyorsan észbekaptam....:)! Mindjárt teszem a hűtőbe. Nagyon köszönöm a segítséget! Kellemes ünnepeket!
2014. dec. 23. 18:40
Szerintem igen.
6. mmacus (válaszként erre: 1. - Hópihe_)
2014. dec. 23. 18:28
Jól behűtve igen. Gondolom, csak pár csepp aromát tettél bele, nem egy üveggel, annyira nem hígíthatta fel.
5. Hópihe_ (válaszként erre: 3. - Anyagi)
2014. dec. 23. 18:21
Köszönöm! Békés Karácsonyt kívánok!
4. Hópihe_ (válaszként erre: 2. - Kisj)
2014. dec. 23. 18:17
Tortakrém lenne belőle. Forralás után a tejszínes csokit egy éjszakán át a hűtőben kell hűteni és másnap kihabosítani. Felhasználás előtti nap kell elkészíteni. Boldog Karácsonyt neked!
3. Anyagi (válaszként erre: 1. - Hópihe_)
2014. dec. 23. 18:02

Szerintem igen - inkább a forralás lehet gond. Ismereteim szerint csak forrpontig szabad melegíteni.

De drukkolok!!!

2. kisj
2014. dec. 23. 17:57

Szerintem egy tejszínes, habosításra váró dolog nem éri meg a holnapot.

Van olyan kaja, amit előre el lehet készíteni és van olyan, amit nem

2014. dec. 23. 17:54
Segítsetek! vanilia aromát tettem a felforralt csokis tejszínbe és ettől kicsit folyósabb lett. Holnap ki tudom majd habosítani? Köszi!

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook