Csupán 5kg-ot szeretnék fogyni, de már kb 1 éve mondom, hogy majd holnap...hogyan kezdjem? (beszélgetés)
Hasizomgyakorlattól nem megy le a háj. Mindenhol azt szajkózzák a szakemberek, hogy helyi zsírégetés nincs, ha fogy az ember, mindenhonnan fogy, nem csak egy bizonyos helyről...
Az anyagcsere este-éjjel lelassul, tehát az este betermelt bőséges vacsi sokkal inkább elraktározódik, mint napközben.
Szia, én nem a Te korosztályodhoz tartozom de már évek óta 5kg-ot szeretnék fogyni, akkor lenne a súlyom nekem megfelelő. Kerestem a módszert- azt könnyebb mint elkezdeni- végül a "dukan" diéta mellett döntöttem és két hét alatt 3 kg-ot fogytam, éhezés nélkül. Tudom ajánlani nézd meg a neten, a HOXÁ-n is volt róla egy nagyon jó cikk 1-2 honapja. Betű szerint nem tartom be de az első három napon csak fehérjét szabad volt enni, ezt tartottam. Azota is kis kilengésekkel pl. ettem ország tortáját, követem a diétát sok zöldség sütve, föve, nyersen minimális kenyér az is barna, semmi cukor helyette édesítő.
Kezd el ne add fel mert késöbb egyre nehezebb. üdv
A harcosok diétáját próbálta valaki? Egész nap zöldségféle, gyümölcs, este normális, bőséges kaja.(keressetek rá a neten)
Mondjuk ebben lehet valami. Egész nap nem megy el az energia az emésztésre, nem vonja el a szellemi, fizikai igénybevétel, éjszaka meg úgyis zömmel alszunk, megy a feldolgozás.Igazis, egy kiadós kaja után ugy ellustul az ember,majd leesik a feje az álmosságtól.A többi "izmus" szerint este nem szabad enni, mert nem mozogjuk le,ezért hízunk, ez meg azt állítja, pont ez a jó, mert pihen a szervezet, minden erőt az emésztésre tud fordítani. Nem beszélve, lelkileg milyen jó hatással van az emberre, jobban viseli a napi zöldevést, koplalást, mert tudatában van, h majd estére dőzsölhet, zabálhat. Van valakinek tapasztalata?
na végre valaki hasonló cipőben:) amúgy engem is épp ez aggaszt...hogy pici a mellem és ha lefogyok már ez sem lesz:( :D
de legalább rámjön majd a kedvenc nacim. remek:)
igen, valószínű önértékelési problémáim (is) vannak, igaz már gyerekkorom óta, de az is igaz, a kg önmagában nem mérvadó...
a hasam tök nagy, vagyis nem lapos, nem tudok felhúzni egy testhez álló polót, mert látszik az "úszógumi", bár rengeteg ilyen nőt látni, de nekem ez vicces, szerintem totál csúnyán néz ki. És persze látok nálam sokkal ducibb nőket szoknyában, ilyenkor jót mosolygok magamban, hogy tényleg hülye vagyok, ha ők fel merik ezt venni, én miért nem?
igen, nem vagyok már 20éves, 35 leszek, de attól még nem muszáj elhanyagoltnak lenni, nem?
És igen sokaknak leesik a szája, ha megtudja,hogy 4 gyerkőcöm van, mert "nem látszik", "nem is gondoltam volna", mert ilyenkor az emberek a többsége egy elfolyt nőre gondol,nem egy vékonyra...
nem 52kg.os szeretnék lenni, csak 56...most vagyok egész pontosan 61,5kg.
egyébként gondoltam, hogy a többség ezt a reakciót adja, de én így akkor sem érzem jól magam, azt hittem lesznek még hasonló sorstársak, de úgy tűnik nem sok akad:( hát biztos bennem van a hiba, bocs, hogy feltettem a kérdést:(
Szerintem ő 50 kilósan se érezné jól magát... Nem a súllyal van itt gond. A 60 kiló baromi kevés még egy nála alacsonyabb nőnek is.
Én 165 cm vagyok és (mostmár) 64 kiló, de cseppet nem vagyok kövér, ő pedig teljesen biztos, hogy vékony.
Itt nem az a kérdés, hogy kinek van igaza, hanem az, miért kell egy emberben azt erősíteni, hogy fogyjon, ha semmi szüksége nincs rá...?? Divat anorexiásnak lenni? Ne már...!
Kedves 29-33 hsz-k! Igazatok van, de ha egyszer pepi nem érzi így jól magát, mi hiába mondjuk. Én is koromhoz képest jól tartom magam,sokan örülnének, ha így néznének ki, mégis jó lenne kicsit leadni. Annyi "csodaszer" van, de szerintem amit nem eszünk meg, attól nem hízunk, ezért én csak az étvágycsökkentésben hiszek. A gyorsan lement kilók sajna visszajönnek.
nati02, kösz a választ, feltétlen olvasni fogom a blogodat. Sikeres fogyást!
Mell-derék-csípő mekkora? Hány centi? A kiló semmit nem mond.
A méretek alapján meg kell vizsgálni, hogy hányas a méreted, és olyan méretű ruhákat kell próbálni, ezzel el lehet kerülni a probafülkében a világvégét.
Veled valami nincs rendben,vagyis a gondolkodásoddal.Fogadd el,hogy 4 gyerekes anya vagy,és rád rakódott pár biztonsági kiló. Valószínű futkosol a 4 gyerek után eleget a játszótéren vagy az udvaron(vagy fogsz).Ne akarj 36 os ruhákat magadra erőltetni,az nevetséges,nem vagy 16 éves.Felnőtt nő és anya vagy(ööö..remélem,nem 16-18 évesen van 4 gyereked..)
A szervezeted valószínűleg érzi,hogy KELLENEK rád azok a kilók,azért nem megy le.
Ha te a 170 centiddel és 60 kilóddal nem vagy VÉKONY, akkor
1. valamit nem jól mértél
2. beteg vagy
Ilyen magassághoz 52 kg OCSMÁNY. Semmi hús nem lenne rajtad, hogy néznél ki?
Ha husinak érzed magad, akkor gáz van a fejedben, és inkább ezen gondolkodj, amig teheted, mint azon a szar 5 kilón.
Nem súly-, hanem önértékelési problémád van, figyelj magadra!
Totál rendben vagyok lelkileg, mégis az étvágyam, jaj, bármikor bármit, annyira éhes vagyok. 163cm-hez 60kg voltam, ez a "versenysúlyom" meg is elégednék vele, de most nem tudom mitól felszaladt 8 kg,főleg a hasamra. Borzasztó, h nem érnek be a ruhák, nem birok lehajolni, stb. A mozgást nekem senki ne ajánlja, intenziv torna, futás, úszás után egy lovat meg tudnék enni. Mindegy mit, már az újjammal elérem, akkor is éhes vagyok. Valami olyan kéne, ami elveszi az étvágyat... Próbáltam étkezések előtt káposztalevessel jóllakni,ami ugye nem hízlal, és h a normális kajából keveset birjak enni, de, ááá...
<hodiat> probálta valaki?