Társkeresés - hol kezdjem? (beszélgetés)
Ha nem akarsz, nem is fogsz túllépni rajta. Így csak elmegy az élet melletted, hidd el, tudom miről beszélek. Majd egyszer felismered ezt, de akkor már tényleg öreg leszel!
Szerintem meg ha nincs magyarázat, az is magyarázat. És Te írod le, hogy "már ha azt el lehet fogadni"------ergo, nem tennék rá nagy tétet, hogy te el is fogadnád a magyarázatot. Nem ismerem a történeted, csak következtetek, de ha valaki kilép egy kapcsolatból, és nem tud magyarázatot adni rá, hogy miért (habár ezt kétlem), akkor annak az embernek Te tényleg csak "valaki" voltál.....ezért kár szenvedni, és a sebeidet nyalogatni, mert ez egy idő után már szabályosan fizikai fájdalom is. Én tudom! Hajjaj, ha a múltból(ban) élnék, egész nap sírhatnék a sarokba. De én ezt nem akarom, és túl is léptem rajta, - pedig velős egy történet - előre nézek. Roppant nehéz a társkeresés, de nem kesergek. Te se tedd, hidd el jobban jársz!
Néha úgy érzem hogy már az! :-(
Volt egy szép kapcsolatom,de befürödtem.Nem tanultam belőle hanem megszenvedtem.Szerintem soha nem fogom kiheverni,így meg nehéz találni másik partnert.
Nem tudtam hány éves vagy:)
Én 33:))
Köszönöm, ha időt szánsz a cikksorozatra.
Annyit tennék még hozzá: érdemes a kommenteket is elolvasni; nagyon sokan elmondták véleményüket, tapasztalataikat a témáról.
Na látod:)) Amikor a mai világban a net az életünk mindennapi része, amikor a bank ügyeinket ott intézzük,miért is ne lehetne használni pasizásra?:D
Az tény nem 1-2 hónap alatt...Sok választék van,mert mindenki mást keres...gondolj arra,hogy abban pont az az izgalmas,hogy annyi közül rátalálj arra aki neked megfelelő lehet.És hidd el nekem egy fotóba, egy levélbe és akár egy hangba is beletud az ember lánya habarodni:)
Nem vagyunk már 20 évesek,amikor a velünk egy korosztályba tartozók is a párkeresés időszakát élik...így csak úgy jön,ha Te is teszel érte.
igen, én is kezdek rájönni, hogy még a társkereső lehet a leghatékonyabb.
És közben elmélkedtem, nem is értem, hogy miért hisztizem annyit és problémázom. Volt nekem már úgy is nagyon béna randim, hogy teljesen offline ismeretség volt. Azt is túléltem :)
Szia!
Pedig azokkal amiket felvázoltál,én is úgy gondolom még a társkeresők lehetnek eredményesek:) Végül is még soha nem próbáltad,csak hallottál róla...hidd el veszíteni valód nincsen:))Azt kell fejben eldönteni,hogy ott időt kell hagyni...majd 50 randi után lehet keseregni;-)
Vagy nem netes társkereső,hanem iroda?!Egyébként tudom miről írsz,mert én is átéltem...
szerintem az egész online társkeresést murphy törvényei uralják. Az élőben való ismerkedést is sokszor, de online szerintem ez hatványozódik.
Na, postás. Nekünk mondjuk pont most ment nyugdíjba a postásunk, az új sokkal fiatalabb, úgy negyvenes lehet (én majdnemharminc, úgyhogy lehetne fiatalabb), de még nem kívántam meg :D
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?