Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
Igen, ebben most már biztos vagyok. Pedig nagyon-nagyon szerettem. De az igazi nem hagy cserben szerintem. Hiszek benne, hogy megtalálom majd, akivel boldog párt alkotunk. ☺️
Neked akkor a mostani párod az igazi? Révbe értél?
Hehehehe, ez jó kérdés. :D Nem arra gondolok, hogy azért jöjjön velem össze, hogy legyen hol laknia. :D
Értem, amit írsz, meg amúgy van is benne valami. Munkakerülő ne legyen, na annak nem örülnék én se. :P
Nekem a szeretet, empátia többet ér az anyagi dolgoknál. De nekem nagyon vacak házasságom volt, ilyen után egy nő inkább a lelki dolgokra szokott vágyni.
Ja, értem. Hát akkor az én exem is hasonló szituban volt. Az én lakásomba költözött be.
Amúgy ez most sem számít nekem. Nem kell a másik autója. Nem kell a másik lakása. Sem a pénze. Egy normális, kedves férfi kell, akivel lelkileg támogatjuk egymást, és segítjük egymást mindenfélében. Más "elvárásom" van, szeresse a gyerekem, és bizony néha segítsen is.
Amúgy milyen egy csóró fiú válás után?
Nekem az exem elvált volt, mikor megismertem és nem vetette fel a pénz, sőt. De ezzel nem volt gondom. A viselkedése viszont vállalhatatlan volt sajnos. Most is magam mellé vennék egy férfit, aki csóró. Csak legyen benne szeretet és akarjon kitörni a nehézségeiből.
Kánya Kata konkurenciája lehetsz :)
Egyszer vittem kolléganőt páros randira a haver fiúnak tetszett is de neki túl csóró volt a válása után így a telefonszámát se adta meg :) Többet nem próbálkoztam ilyennel.
Ez elég jól hangzik. Lehet kerítő ügynökséget kellene nyissál. 😄
A kolléganőd applikáción talált rá a férjére, vagy valami asztali gépen futó online randihelyen?
Kolléganőm 2,5 évig túrázgatott...hátha.
Jókat kuncogtunk együtt, milyen elvont fazonok voltak.
Neki ez nem jött be.
Aztán, mondtam neki, gyere ln készítek rólad fotókat, írok egy bemutatkozást, s lőn csoda 2 hónap múlva már eljegyezte egy pasi, 6 éve boldog hátasok.
Mindig mondják nevetve, én vagyok a kerítőjük.
A kolléganőm volt a második, akinek írtam bemutatkozást, az elsőnek is sikeres volt.
Most, hogy leírtam jutott eszembe, lehet ebből meg is élhetnék.🤔
Igenigen, szeretek sétálni. Egészséges, és sok helyes férfi fut, meg bringázik a patakparton. 😄
Lett azóta párkapcsolatod? Nem tudom, hol fogok keresni majd. Elég rossz irányba tart a világ. Rossz kapcsolatot nem szeretnék, sokkal jobb akkor kapcsolat nélkül, mint egy vacakban.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?