Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
Hát ha nem válaszolt arra akkor a nőknél lehet definiálni.Ezek közül több is lehet egyszerre.Ronda kinézet(szélsőségesen elhízott,arca ronda vagy átlag alatti) Nyilván nem tehet a génekről de ettől függetlenül külsőben a legrosszabbak ezek a jegyek így a silány külső illik.Belsőre:követelőző és/vagy kibírhatatlan személyiség(bármilyen külsővel)
Irreális igények,beképzeltség,arrogancia.Nem tudja hol a szintje.Az ellenkező nemet alulbecsüli saját magát megfelbecsüli a valós állapotokhoz képest.Különböző személyiségzavarokat nem is mondtam.A fogyatékosságot meg döntse el mindenki maga.
Nincs is képe :D
Vagy már levette?
Azt nem tudom milyen most a tàrskeresés interneten, de pl én 10 éve vagyok együtt a férjemmel, akit netes tàrskeresőn ismertem meg.
Hàt nem volt könnyű menet mire megtalâltuk egymàst. Jó fél év volt, mire egyetlen normàlis pasira akadtam, az ő személyében.
A többi
-hàzassàgban élt szeretőt keresett
- szexpartnert , laza viszonyt keresett bàrmiféle elköteleződés nélkül
- nyitott pàrkapcsolatot keresett.
A legtöbb pasi az alap szűrőmön nem ment àt
+. Minimum 10 de inkàbb 15 cm- vel magasabb legyen
- kis korkülönbség ( 24 voltam, nem értem miért talâltak meg 8-10-15 évvel öregebbek mikor oda volt írva hogy max +-5 év)
- dohànyosok, kocsmatöltelékek kizàrva
- csak komoly kapcsolat érdekelt
- ne legyen gyereke és ne is akarjon, + hàzassàgpàrti legyen
- ne legyen se hàzas, se elvàlt, és olyan se aki àtment fél vàrosnyi nőn
- kutyabaràt legyen
- szeressen olvasni, vagy legalàbb legyen hobbija
- passzoljon a személyiségünk, legyen meg a vonzalom
Ilyenek.
Szóval nem volt egyszerű, de azért megérte, hogy nem adtam fel az első kudarcok utàn♥️
másik fórummal tökéletesen össze lehetne kapcsolni …
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?