Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
Na ezen jót nevettem. 😂Melyik ez a platform, ahol ilyen rettenetes a felhozatal? Most már kíváncsi vagyok. 😅
Amúgy srácok is sokat panaszkodnak, hogy rettenet nők vannak, csak az autó, lakás, munkabér érdekli őket. Azt hiszem minden nemnek baromi nehéz a társtalálás.
Ha csukott szemmel görgeted őket, nem olyan vészes!
De hogy mondjam: katasztrofális!!! 🤣🤣🤣
Egy szingli túrán sokkal többet meg lehet tudni egy másik emberről mint társkeresőn írogatva. Látod az arcát, az alkatát, hallod a hangját, a beszédstílusát, meg tudod figyelni a testbeszédét, és hogy mennyire ad magára.
Szívből kívánom, legyen szerencséd!
Én is így látom. Hogy ne érdemelnéd meg!
Elmész egy kötetlen kirándulásra busszal, hozzád hasonló helyzetű emberekkel. Vagy elmész akár többre is. Tavasztól őszig csak kialakul valami. :)
Én nem voltam. Kb. 10 éve fiam elment egyre, és 1 hölgy ismerősöm is volt. Részletesen nekem nem mesélt erről senki. Annyit tudok egyáltalán nem ciki elmenni. Mindenki azért megy, mert ez egy ismerkedési lehetőség. Egyedülálló férfiak, nők mennek, fiatalok, közép korosztály. Férfiak is, nők is kezdeményezhetnek beszélgetést, minden résztvevő tudja hogy mindenki ezért van ott. Senki nem érzi feszélyezve magát. ha nem szimpatikus senki akkor egyedül sétálgatsz mint sokan mások, ha szimpaikus valaki, azzal sétálgatsz.
Én most rákerestem, látok-e most ilyet, hát igen. Face csoport is van, nézegessed hátha megtetszik: [link]
Gigi! Én már többször beírtam a fórumba, hogy vannak szingli túrák az országban. Mondd hogy keressen rá. ha kirándul egy olyan csoport aki direkt ismerkedni megy, nem ciki megszólítani senkit. Kicsit beszélget, ha nem jön be, a nap folyamán még számtalanszor megpróbálhatja. Az is lehet hogy őt szólítaná meg valaki. nekem azt is mesélték, a nők többségben vannak a túrákon, úh. lenne választék. Próba-szerencse! Ha nem jön össze, akkor kirándult egy szép helyen és jöhet a következő túra.
Interneten lehetetlen ismerkedni.
Egyszer rám írt valaki itt a hoxán, hogy szívesen levelezne velem, csak úgy kötetlenűl, minden elvárás nélkül. Belementem. Néhány levélváltás után abbahagytuk mert elfogyott a közös téma. Társkeresőn is hasonló lehet a helyzet.
Közös érdeklődési kör, mármint közös hobbi? Szerintem nem akadály, ha nincs. Én pl. szeretek kreatívkodni, olvasni, és ehhez nem igénylem a társaságot. Sok férfinak olyan hobbija van, amihez nem értek, vagy nem érdekel. Nem szeretném, ha elvárnák tőlem. Én sem várom el, hogy művészkedjenek, lélekbúvárkodjanak velem.
"ha az egyik éjjeli bagoly, a másik is legyen az"
Igen. Vagy, hogy mindketten szeressenek kimozdulni. Kell a közös program, de a különprogram is.
"Legyenek egyformán egyenes jellemek, lojálisak, együttérzők stb."
Igen. A legfontosabb a hasonló értékrend. Fontos kérdésekben legyen egyetértés. Pl. amit az állatokról írtál. Engem nagyon taszít, ha valaki nem szereti az állatokat. A macska alhasson az ágyunkban. 😄 Gyerekvállalás, gyereknevelés, anyagiak, vagyis komoly dolgokban értsünk egyet.
"legyen mindkettő humoros, vagy egyik sem"
Ahogy megfigyeltem, a humoros emberek jobban élvezik, hogy szórakoztathatnak. Közönségre vágynak, nem konkurenciára. De ki tudja...
Sajnos tapaszalat amiért ezt kell ,hogy írjam. Hiába néz ki jól a férfi.
Ha a nő meglátja tetszik neki,szóba áll vele.. De ha nem úgy folytatódik a beszélgetés a férfi részéről,hogy viszlek nyaralni a Bahamákra,vagy van három bankkártyám több millióval és BM W_vel járok, labdába nem rúghat.
Köszönöm! Nagyon drukkolok nekik.
Ne mondd hogy nem várható más. Már fiam is kezdett lemondani egy rendes nő megjelenéséről, és úgy tűnik, mégis megvan. Már alig várom hogy megismerhessem. :)
Igen,bunkócska volt az összes csaj idáig. És sajnos nem várható más.
Fiadnak sok szerencsét a továbbiakban is.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?