Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? fórum

Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
618. Érdekes73 (válaszként erre: 611. - Enissa)
tegnap 11:20

Kánya Kata konkurenciája lehetsz :)

Egyszer vittem kolléganőt páros randira a haver fiúnak tetszett is de neki túl csóró volt a válása után így a telefonszámát se adta meg :) Többet nem próbálkoztam ilyennel.

617. cicosz
tegnap 08:22
nem baj
tegnap 08:20
lehetseges,hogy a ferfiak is ugyanezt mondjak rolunk!
615. Dreamerlady (válaszként erre: 611. - Enissa)
tegnapelőtt 22:13

Ez elég jól hangzik. Lehet kerítő ügynökséget kellene nyissál. 😄

A kolléganőd applikáción talált rá a férjére, vagy valami asztali gépen futó online randihelyen?

614. Érdekes73 (válaszként erre: 610. - Dreamerlady)
tegnapelőtt 21:13
Ha én igazán nyitott szemmel járok akkor már 9 éve tartana és ez a cikk se lenne :)
613. Enissa (válaszként erre: 612. - 55Judit)
tegnapelőtt 16:21
😂
612. 55Judit (válaszként erre: 611. - Enissa)
tegnapelőtt 16:12
Pont erre gondoltam miközben olvastalak. Ilyen sikerekkel felkapott kerítő nő lennél.
611. Enissa (válaszként erre: 592. - 55Judit)
tegnapelőtt 16:08

Kolléganőm 2,5 évig túrázgatott...hátha.

Jókat kuncogtunk együtt, milyen elvont fazonok voltak.

Neki ez nem jött be.

Aztán, mondtam neki, gyere ln készítek rólad fotókat, írok egy bemutatkozást, s lőn csoda 2 hónap múlva már eljegyezte egy pasi, 6 éve boldog hátasok.

Mindig mondják nevetve, én vagyok a kerítőjük.

A kolléganőm volt a második, akinek írtam bemutatkozást, az elsőnek is sikeres volt.

Most, hogy leírtam jutott eszembe, lehet ebből meg is élhetnék.🤔

tegnapelőtt 15:46
Ez szuperül hangzik, gratulálok! Hát nyár/ősz körül szerintem elkezdek nyitott szemmel járni én is, aztán hátha szembejön velem egy kedves férfi. ☺️
609. Érdekes73 (válaszként erre: 608. - Dreamerlady)
ápr. 7. 22:08
Igen már lassan 6 éve tart. Nem a netről.
ápr. 6. 19:28

Igenigen, szeretek sétálni. Egészséges, és sok helyes férfi fut, meg bringázik a patakparton. 😄

Lett azóta párkapcsolatod? Nem tudom, hol fogok keresni majd. Elég rossz irányba tart a világ. Rossz kapcsolatot nem szeretnék, sokkal jobb akkor kapcsolat nélkül, mint egy vacakban.

607. Érdekes73 (válaszként erre: 606. - Dreamerlady)
ápr. 6. 14:19
A séta amúgy is jót tesz :) Nekem nem jött be de azért vannak sikeresebbek, szerencsésebbek.
606. Dreamerlady (válaszként erre: 601. - Érdekes73)
ápr. 5. 09:50
Elolvastam a cikket. Hát nem túl kecsegtető. 😅Megyek is inkább sétálni a patakpartra, ott nagyobb eséllyel találok szerintem normális társat, mint az olvasottak alapján. 😅
605. Dreamerlady (válaszként erre: 601. - Érdekes73)
ápr. 5. 07:26
Köszi, akkor megkeresem a cikket. ☺️
604. lolita2112 (válaszként erre: 603. - Andilaci)
ápr. 3. 10:23
egyetertek veled!
603. andilaci (válaszként erre: 602. - Lolita2112)
ápr. 2. 12:50
Azért javarészt szerencse is kell hozzá szerintem hogy ki függ egy normális társat vagy partnert.
ápr. 2. 08:32
en 20 eve vagyok boldogsagban egyutt a parommal.es itt jottunk ossze,de probalj fizetos tarskerore menni ha part akarsz talalni,mert az ingyenes tenyleg olyan......
601. Érdekes73 (válaszként erre: 600. - Dreamerlady)
márc. 30. 19:58
A 2018-as cikkben leírtam :) Annyi a kiegészítés hogy volt még onnét egy nálam pár évvel idősebbel való laza kalandozásom is de 10 hónap után meguntam és lezártam.Ami biztos bárhogy alakul a sorsom többet ilyennel nem próbálkozom :)
600. Dreamerlady (válaszként erre: 599. - Érdekes73)
márc. 30. 19:42
Hajjaj, nem hangzik jól! Mesélj, ha van kedved. Én társkeresés előtt állok.
599. Érdekes73 (válaszként erre: 598. - Dreamerlady)
márc. 30. 17:54
Mikor írtam ezt a cikket akkor nagyon silány volt a felhozatal. Mai eszemmel 1 nap után töröltem volna magam aztán soha többet ilyet :)
598. Dreamerlady (válaszként erre: 597. - Kaktusz)
márc. 30. 17:20

Na ezen jót nevettem. 😂Melyik ez a platform, ahol ilyen rettenetes a felhozatal? Most már kíváncsi vagyok. 😅

Amúgy srácok is sokat panaszkodnak, hogy rettenet nők vannak, csak az autó, lakás, munkabér érdekli őket. Azt hiszem minden nemnek baromi nehéz a társtalálás.

597. kaktusz
márc. 30. 04:34

Ha csukott szemmel görgeted őket, nem olyan vészes!

De hogy mondjam: katasztrofális!!! 🤣🤣🤣

márc. 29. 22:28
Bizonyos kor után már nem olyan társat kell keresni aki gyűrűt húz a ujjadra, hanem a cipőket a lábaidra.
márc. 29. 22:15
Találj valakit akire szívesebben nézel mint a telefonodra.
márc. 29. 17:30
Lúzerek vannak ott.
593. 55Judit (válaszként erre: 591. - Dreamerlady)
márc. 29. 17:28

Egy szingli túrán sokkal többet meg lehet tudni egy másik emberről mint társkeresőn írogatva. Látod az arcát, az alkatát, hallod a hangját, a beszédstílusát, meg tudod figyelni a testbeszédét, és hogy mennyire ad magára.

Szívből kívánom, legyen szerencséd!

592. 55Judit (válaszként erre: 591. - Dreamerlady)
márc. 29. 17:20

Én is így látom. Hogy ne érdemelnéd meg!

Elmész egy kötetlen kirándulásra busszal, hozzád hasonló helyzetű emberekkel. Vagy elmész akár többre is. Tavasztól őszig csak kialakul valami. :)

márc. 29. 17:01
Köszönöm, ez jó ötletnek tűnik. :) Lassan másfél éve költözött el a férjem, gyerekem már azóta ovit kezdett, én meg nagy erőkkel egy szuper állást keresek. Miután meglesz az állás, és kialakul a rutinom dolgozó anyaként a gyerekemmel, el fogok kezdeni ismerkedni. Végülis mindenki megérdemel egy újabb esélyt, főleg, ha tesz érte. Nagyon jópofának tűnik ez a túrázós ismerkedés így, mert nem erőltetett. Olyan, mintha ismeretlen túra társakkal elmennék valamerre és spontán beszélgetésbe elegyednék. Társkereső sem ijeszt meg, csak nem tetszik, hogy olyan erőltetett, és nem spontán.
590. 55Judit (válaszként erre: 589. - Dreamerlady)
márc. 29. 16:52

Én nem voltam. Kb. 10 éve fiam elment egyre, és 1 hölgy ismerősöm is volt. Részletesen nekem nem mesélt erről senki. Annyit tudok egyáltalán nem ciki elmenni. Mindenki azért megy, mert ez egy ismerkedési lehetőség. Egyedülálló férfiak, nők mennek, fiatalok, közép korosztály. Férfiak is, nők is kezdeményezhetnek beszélgetést, minden résztvevő tudja hogy mindenki ezért van ott. Senki nem érzi feszélyezve magát. ha nem szimpatikus senki akkor egyedül sétálgatsz mint sokan mások, ha szimpaikus valaki, azzal sétálgatsz.

Én most rákerestem, látok-e most ilyet, hát igen. Face csoport is van, nézegessed hátha megtetszik: [link]

589. Dreamerlady (válaszként erre: 587. - 55Judit)
márc. 29. 14:33
Ez a lehetőség engem is érdekelne. Nem nagyon ciki elmenni egy ilyenre? Férfiak is vannak azért? Milyen korosztályban vannak az emberek. Megköszönöm, ha mesélsz erről. ☺️
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook