Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Máj és alma recept

Máj és alma recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Máj és alma hozzávalói:
25 dkg főtt sertésmáj
1db alma,
1 fél fej hagyma,
őrölt bors,
őrölt majoranna,
kakukkfű,
citromlé,
ketchup
olívaolaj


A Máj és alma elkészítési módja:
A hagymát kevés olívaolajon serpenyőben megpirítom, majd a kockákra darabolt almát és felbarabolt főtt májat ráöntöm a hagymára. Kevés ketchupot engedek rá (kb 2 evőkanál), ízlés szerint majoranna, kakukkfű, bors és citromlé rá.Kakukkfűből és ketchupból elég kevés, hogy ne az dominálja az ízvilágát az ételnek.Citromlét azért tettem hozzá, hogy a savanykás íz kicsit kompenzálja az alma édes ízét. Szerintem nagyon érdekes és fincsi ez az ízkombináció(kicsit magyaros-kicsit amerikai- mégis a távol-keleti kajákra emlékeztet:-))


Kategória: Egytálételek receptjei


A máj és alma elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook