Lúgosítás fogyás nélkül (beszélgetés)
Igazából egy hónapja csinálom, és a hypoxi-nál mondták hogy jobbak az eredmények ha lúgosítok, könnyebben ürül a méreganyag a szervezetből.
Az biztos hogy jobban érzem magam, próbálom tartani az 5 óránkénti étkezést, ami ha odafigyelek a lúgos egyensúlyra sikerül is, éd közben nem hiányzik a nassolás.
A himalája sót bioboltban lehet kapni, kicsit húzós az ára. Nem vettem észre nagy különbségeket de én amúgy is sótlanul étkezem csak amennyit muszáj annyit sózok.
Mióta csinálod? Vettél észre változást?
A citromos vízet próbáltam, még jó is ilyen melegben. Szerencsére nagyon édesszájú sem vagyok. A himalája só hol kapható? Az íze mennyiben más?
Te mennyi húst eszel általában?
Van tipped, hogyan lehet a kenyeret, zsemlét kiiktatni az étrendből?
Hali. Lúgosításra én a következő tippeket kaptam:
- limonádé (friss citrom, szénsavmentes víz, és ha mindenképp kell cukor, akkor xilit vagy nyírfacukor)
- húsok sózása himalájasóval (lúgosító só)
- illetve bármit is eszel egyél mellé nyers paradicsomot vagy uborkát
Egyféle egészséges táplálkozás van... szóval kéne enni barnarizst, sok zöldséget és gyümölcsöt és azért húst is.
Tiszta tápanyagokat, nem feldolgozottakat. Ha fogysz és nem akarsz akkor egyél többet!
Szép estét!
Szeretnék változtatni az eddigi hús-kenyér-hús evési szokásomon, viszont gondot okoz, hogy a zöldségek, gyümölcsök mellett folyamatosan éhes vagyok és le is ment néhány kiló az amúgy sem sokból.
Mit csináljak másképp?