Fogyás torna nélkül, Zumbázva :) és a kaja (beszélgetés)
Szia! Én is szerettem volna kipróbálni a zumbát, de terhes lettem :) Viszont van Gyömrőn is! Itt tudsz tájékozódni: [link]
Ha megszülök szeretnék járni :) Jó lenne ha majd lenne társam, mert egyedül menni nem olyan jó :)
Szia! Én Gyömrőn nem tudok, de a gyömrőiek is Maglódra járnak zumbázni.
Hétfő 18.30-19.30
Csüt. 18-19
1000.-/alkalom, vagy bérlet 8000.-/10 alk.
Nagyon jó, klassz az oktató!
Sziasztok!
Van itt olyan aki Gyömrői? Én kb. 6 hónapja költöztem oda és nem tudom, hogy van-e ott Zumba. Ha tudtok valamit kérlek titeket, hogy segítsetek.
Köszi:
Én is imádom, de sajnos nem tudok olyan gyakran menni mint te. Heti 1x járok, de nem is annyira a fogyás miatt, hanem mert szeretem. Fogyi szempontjából úgyis kevés lenne ez az egy alakalom.
viszont a hangulat fergeteges, táncolni imádok, a latin zenét is szeretem, tehát minden együtt van!
Sziasztok! Azoknak akik nem ismerik, azt javaslom, ha igazi zumba hangulatot akarnak otthon a Cardio Partyt töltsék le. Van a Sculpt and tone, az nem annyira pörgős, táncos, nem adja át az igazi hangulatot. Ha beírjátok a keresőbe, több verzió kijön, onnan szerintem le lehet tölteni.
Vagy meg lehet próbálni az aerobik.lap-on is, ott vannak fitness dvd-k, azok közt is ott van ha jól emlékszem. Magyarul viszont nincs, de nem is kell!
Nem tudom, hogy írtam e???
2 hónapja járok! Nagyon szeretem!
Ha gondolod jöhetsz velem!
Én már ajánlottam itt mindenkinek! Velem jöhettek!!!
Aki akar, szóljon...
Szia!Tímea vagyok...
olvastam amit írtál s én szintén így vagyok vele:)...5 éves koromba kivették mandulám s felbolygatták hormonjaim ami miatt 1 év alatt 3x ára híztam:-(((...jártam orvosokhoz voltam fogyókúrás szanatóriumba de semmi...nagyon magamba fordultam szenvedtem:-(((...aztán jött párom sorban a gyerekek s kezdtem elfogadni magam de belül mindig vágytam rá hogy vékonyabb legyek!(70kg):-(...4 gyerek után 100kg-ot tartottam évekig...de idén sok betegségem kivizsgálása során megmértek s azt hittem szörnyet halok:-((118kg vagyok pedig alig eszem hisz epehólyag gyulladásom volt s pár hónapja diétába kezdtem de előtte sem ettem sokat!...tornázni nem tudok nem bírja szívem s lábam(örökletesen visszeresek)úszni biciklizni sem tudok...torna meg nem megy mert gerincemmel gondok vannak meszesedés,szűkülés,.stb..de itt jön a lényeg..Táncolni imádok s ha zenét hallok nem bírok magammal:-)))))) képes vagyok 1 éjjel át táncolni akár mennyire is fáj lábam:-((...takarítás közben állandóan szól zene s tánclépésben takarítok...nem hallottam még a zumbáról de felkeltette kíváncsiságom!örülnék ha megosztanád velem s azt is mennyit fogytál ezzel a módszerrel!..bocsi hogy ilyen sokat írtam...várom leveled szép napot mindenkinek Timi
Sziasztok! Én próbáltam már a táncszőnyeget, egy buliban. Persze mindenki rajtam röhögött, mert a leggyorsabb zenére tették. Először nem is értettem, hogy mit kell fizetni. A végére egészen jól belejöttem.
Már én is gondolkodtam ezen. Azt mondták, hogy újonan kb 5000Ft.
Sziasztok!
Na kinek sikerült Zumbázni?
Én nem rég fejeztem, és Istenien érzem magam!
Na, most zumbáztam egyet, jól meg is izzadtam, és nagyon jólesett. :D
Most jutott eszembe, hogy aki be tudja szerezni, annak ajánlom a táncszőnyeget... Főleg, ha van gyerek is a háznál. :D Azzal egyszerre ugráltok, szórakoztok, és ha a gyerkőc is beszáll, akkor még vele is foglalkoztok miközben mozogtok. Én is gondoltam rá, hogy beszerzek egyet. :D