Londonba utazok repülővel nemsokára. Tényleg minden folyékony dolgot tilos kivinni? Hajápoló, parfüm, amit sajnálok. (tudásbázis)
8. Evawitch
2014. okt. 5. 17:30
Barátnőm mesélte, hogy kidobatták vele a folyékony alapozót.
7. trapiti (válaszként erre: 2. - 9089b602ef)
2014. okt. 5. 15:43
Egyébként ha a biztonsági kapukon veszed, akkor bármennyi folyadék felvihető (tudom, hogy itt nem erről van szó, csak a pontosság kedvéért...) :)
6. trapiti (válaszként erre: 1. - Evawitch)
2014. okt. 5. 15:42
A feladott poggyászba tedd bele. Én mindent leragasztottam cellux-szal, betekertem folpackba és úgy épségben maradt minden.
Kézipoggyászban max. 100ml-es flakon, tégely vihető fel, a kis felakonokat egy max. 1l űrtartalmú lezárható zacskóba kell tenni (a reptéren kapható) és a biztonsági ellenőrzésnél a táskából kivéve külön kell a tálcára tenni.
5. 4d5610bcc4 (válaszként erre: 1. - Evawitch)
2014. okt. 5. 15:37
Szia!
Mi is hoztunk egy csomó mindent amikor jöttünk, csak a nagy poggyászba tedd. Jól csomagold be őket ruhákba, ne legyenek egymás mellett. Dolbálják a csomagokat és eltörhetnek.
Jó utat neked :)
4. andi6020
2014. okt. 5. 15:36
Kézipoggyászban egyenként max 100 ml lehet.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Evawitch)
2014. okt. 5. 15:35
Dehogy! Poggyászban feladhatod.
2. 9089b602ef
2014. okt. 5. 15:32
Tudtommal 100 ml-nél nagyobb mennyiségű folyadékot tilos felvinni a gép fedélzetére. Kézipoggyászként semmi esetre sem.
De azt hiszem, bőröndben feladhatod.
1. Evawitch
2014. okt. 5. 15:30
Elég drága dolgok ezek, nagyon sajnálom, ha nem vihetem ki magammal. Főleg a haj ápolási Dolgaimat, mert nem volt olcsó és nekem nem mindegy, mit használok. Parfümöm is van vagy 5. Mindent ajándékozzak el?
További ajánlott fórumok:
- Milyen utazni repülővel?
- A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Mit jelent zuhanó repülővel álmodni?
- Ideiglenes személyivel utazhatok-e Londonba repülővel?