Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan? (beszélgetés)
Sziasztok! Csak egy kérdést tennék fel, hátha valaki tudja a választ!
A számomra aranyos Bónux mosópor reklámjába milyen fajta kutya a főszereplő? Tudja valaki?Üdv
Sziasztok!
Kérdezném tőletek, hogy szokott-e valaki úgy fehéríteni, pl. lepedőt, hogy a fehér ruhákhoz való mosószerhez rakott szódabikarbónát? Ha igen, milyen formában vette ki a mosógépből a fehér ruhákat? Én megmondom őszintén, hogy a lepedőm még mindig szürke, beáztattam Cloroxos vízbe, kimostam fehér ruhákhoz való mosószerrel, és nem fehérített semmit rajta, ezért gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy a mosószerhez adok szódabikarbónát, de csak, amikor lepedőt mosok, vagy esetleg fehér bugyit.
de van Tomiban is, fehér ruhák lengenek a szárítókötélen- azt hiszem, ez van a címkjén.
Egyébként egyszerű eldönteni: ha az összetevők közt szerepel az optikai fehérítő, akkor az fehérekhez való
az univerzális az pont semmire nem jó, az nem fehérítő hatású
Én is kb. csak egy adag fehéret mosok hetente, de azok maradjanak már fehérek, nemde? :)
Folyékonyat használok kizárólag.
A fewhérekhez vegyél egy kis kiszerelésűt, ha nincs sok fehér cuccod.
Miért lenne drága, ha mindkettőből van otthon? Nem értem a logikáját. Egy mosáshoz egy adag mosószer kell, függetlenül attól, melyik flakonból öntöd, nem?
Hazsnáltam a színesekhez valót, az jó.
A fehérekhez valót nem használtam még.
A WOOL a gyapjúhoz és a kényes (pl. selyem) anyagokhoz való
Kétféle mosószered legyen: egy a színesekhez, egy a fehérekhez. Más az összetételük, nem véletlenül nem szépek a fehér holmijaid. A fehérekhez való mosószerben van optikai fehérítő anyag.
A mosószóda jó, de az oxigénes, nátrium-perkaronátos fehérítő-folttisztító is nagyon olcsó és jó (DM-ben is kapható)
Mosószódát minek akarsz színesekhez tenni? Fakíthatja.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?
- Kinek és milyen tapasztalata van a SCIENNET-tel kapcsolatban?
- Van esélye barátnőt találnia olyasvalakinek, akinek 26 éves koráig nem volt kapcsolata?
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Van-e a LIDL-nek saját gyártású, olcsó, de jó minőségű folyékony mosószere, mosógélje?
- A folyékony mosószerekben van vízlágyító?